Лорд Евгени Минчев с уникални модни коментари: Облича ли се Дичо, като чичо, Бориса с подранила баба Марта и още + СНИМКИ

07 Декември 2019, 14:00


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Бориса с подранила баба Марта

Знае ли Бориса, че баба Марта е чак през март а мартеници се носят тогава…Красавицата е изпълнила кадъра с тези цветове, може би посвещавайки единият на Иван, другият на Андрей. Все едно… Нека добавя също, че плетиво отива на много малко жени а и не е съвременно да се носи. Без  значение на една кука или две куки, дали е бръчкол или английски ластик, плетивото е специфично, затова не го препоръчвам на Тютюнджиева. Надявам се червената част да е завивка за колене през зимните вечери пред камината а не наметало за отиване до супермаркета… Добре е, че краката са така оголени а не  обути в плетени шушони, защото при Бориса тенденцията очевидно е такава. Най-накрая, признавам, може като истински топ модел девойката да позира с нещо, за което и е било платено. Намирам още часовникът за твърде голям и в противоречие с нежните черти на дамата.

Филева свети-грее във фосфорна блуза

Смятам, че млада знаменитост като Михаела Филева заслужава по-добра сценична визия, освен ако някой изрично не е настоял да се облече така. Никак не ми допада карираната риза, поставена като пола или друг вид месал, каквито обикновено виждаме в битовите кръчми. Фосфорната блузка пък привлича вниманието много повече отколкото тази част на певицата с която пее. Съсредоточаването на толкова отровен цвят разпределя неправилно вниманието  от краката и красивото лице. На косите е отдадена съвсем вяла роля, а заслужават много повече. Дали Миши ще се съгласи да си направи прическа като Джулия Робъртс, или ще остави положението висящо….? Грубите обувки издават естетическо напрежение, докато чорапите са направо въглен върху пластмасова бутилка вода. Те съскат задочно, но изпълняват нарочна сцена в този спектакъл на случайността.

Носия издига Ивчева в очите ни

Топ нотариус Весела Ивчева е винаги в центъра на заслужено внимание. Добре подбраните багри и кройки я правят една от най-обсъжданите дами по време на събития. Като един от създателите на Ротари движението в България, нотариус Ивчева спазва протоколните очаквания и изборите и винаги са били съобразени с нейното собствено и на останалите членове ниво. В дните преди Светите празници, Весела показа отношението си към българските фолклорни традиции ,демонстрира тиха обич и почит към тях с обличането на народна носия. Ивчева е избрана  за Почетен председател на Бизнесдама на годината 2019 година, където ще има още една възможност да изяви както своето красноречие, така и отношението си към висшата мода. Комплименти за днешния избор, показваш силата на българското и насърчаващ то да бъде изтъквано и запомняно.

Облича ли се Дичо, като чичо

Ето къде са очилата, за които ми казаха, че наричат дичовки. Те са наистина стилни и вероятно скъпи, но в добавка с черния каскет и черната брада, превръщат любимият изпълнител в участник от руски мафиотски сериал. Артистичността на звездата се отразява единствено в позата, перленото герданче и пръстените. Относно перленото герданче, нека кажа, че той би седяло много по-добре на Мария Илиева или дори на Ники Илиев. Обеци на двете уши, наистина, наистина съм изненадан, приятелю. Гърди ми с татуировки накичи в нов аранжимент също не е от нещата на които бих се възхитил. За да не бъде нищо самотно в този текстилен мрак, певецът е избрал сако в цвят на ламарина, по което би изглеждала невидима всяка муха. Какво мислите, облича ли се Дичо, като чичо…

Кадиев - Петканов, стегнете се!

Карето не е за младеж като Сашко Кадиев, особено на  сако с поне два номера по-голямо. Цветовете са за човек от друга възрастова група, мога да кажа направо, че са за хора поне над 55. Розовата риза е като морзовата азбука, има си обучени да боравят с нея. При Кадиев този цвят не само, че не подхожда но и вади усещането, че не е бил сам в избора си. Дали може вицът „Какво са 200 адвокати на дъното на океана” с отговор- Едно добро начало, да се натъмани за стилисти…Ако ви трябва моето позволение, направете го. Кадиев е поставил или са му поставили нещо странно в малкото джобче, което мога да определя като текстилна настинка, цветова кашлица, изобщо нещо което не подобрява настроението ми. И най-паче, не ви ли прилича това пищималче на част от коледно дърво, при което домакините са се престарали. Нека погледнем прическата, върху чиито лак или помада, може да се проведе следващото световно първенство по кънки. Даниел Петканов не е така видим в този кадър, но разкрива бледосиня риза на която липсва и грам самочувствие и която би могла да бъде обогатена с една вратовръзка. Защото папийонка подхожда само на двама- на Евгени Минчев и на мен. Момчета, стегнете се!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени