Лорд Евгени Минчев в акция: Илиян едва догонва 100 кила с Версаче, афтър заразЪ модно парти при Дамян и още + СНИМКИ

1653
25 Април 2020, 15:00


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Моля, посрещнете на крака Нейно Величество!


Безспорно най-влиятелната жена в света е и може би най-стилната. Елизабет Втора- Кралица на Великобритания, навършила онзи ден уважителните 94 години, изглежда по-добре от всякога. В днешния кадър, Нейно Величество подава ръка на този необичаен цвят, характеризиращ цялата и царственост, величие и усет за естетика. Цикламеното дискретно е комбинирано дори с червилото а леките и свежи отклонения в бяло са тактично разпределени в детайлите. Белите ръкавици са на почтително разстояние от цветето в шапката а перлите са един нюанс откъм страната на слонова кост, така, че няма очебийно претрупване. Насърчителният жест на ръката позволява да се открои фина блузка, чието далечно сравнение с бродирана кърпа за чай, може да се окаже удачно и правдиво. Нейно Величество е едно смело ръководство по стил не само за поданичките си но и за цялата световна общественост, за дамите в политиката, за домакините, за всички, които искат и могат да си позволят да и подражават.

Дали наш Джорджано облича Селин Дион?

Това наричам аз да те хванат по бели гащи не, а по карирана рокля. И какви са тези заешки уши, които да се борят за предимство пред всичко останало е невъзможно. Селин Дион потъва в своя кариран бархет така, както Титаник е потъвал тържествено в океанските води. Кройката ми напомня за прилежна скандинавска домакиня, може би пра леля на Пипи Дългото Чорапче. Вижте сандалите на госпожата, съсредоточили цялата естетическа незаинтересованост на земята. Бих приел  каретата като карета, която отвежда ума в полетата на пребиваване на скуката, но само ако не бяха така черно бели. Ако част от палитрата беше в бледо оранжево или зеленикаво, можеше да възприема гледката, която продължава да ми въздейства като текстилна килия. Чантата в ръцете на Селин обобщава отношението и към модата и освен ако не е предназначена да събира отпадъци в градината, не зная какво би било приложението и общо взето. Опакована ли е певицата от някой Джорджано на световната мода или е рефрен от богданината песен „Аз ще бъда с чудна рокля, ших си я сама…”

Облечена ли е Преслава в режим…неприлична?

Отчитам повече от 15 000 гледания на тази снимка на Преслава в Инстаграм. И грам по грам започвам да осъзнавам, че има наистина нещо привлекателно в този суичър, да си го кажем направо- анцуг на певицата. Тук като в бояджийски цех са изпробвани последователно цикламено, черно и слонова кост, като поръчка на повредена в зрението клиентка. Едрите цветови наноси малко напомнят на пътна сигнализация, както се досещате леко ексцентрична. Лентите могат да бъдат взети и за пешеходна пътека пред дома на Азис- така де, това цикламенко ще го подсеща да пресече ли, да остане ли на място. Да завие вляво или… вляво. Преслава е натоварила визията с плетена шапка, каквито навремето носеше Мария Илиева. Черна с бял надпис, шапката може би е на някой съсед, с когото си е разменила я шифонена пола я габардинено палто. Някой да знае дали Денди живее близо до Преси… Както и да е! Харесва ми липсата на много грим и умелото ползване на фотошоп, дори мога да допусна, че такъв изобщо не е използван. Да похваля и добре подържаната морава, чиито цвят възстановява изтощеното зрение а и става да опънеш една… покривка. Дрехата е малко в режим…неприлична.

Илиян едва догонва 100 кила с Версаче

Какво ли не прави модата от някои господа…Ето тук, вижте, точно тук, при този изтупан младеж Илиан, тя е взела връх, който не са могли да постигнат ни Панайот Панайотов ни Георги Христов. Да не говорим за легендите в естетическия бранш Петя Буюклиева и Венета Рангелова. Якето на Тупалката грее като топографска карта на слънцето, като уголемена и осветена чаша на Версаче, като част от супник на същия, като фотьойл в богаташки руски дом, като баня на заслужил борец. Погледнете гривната! Не пъшка ли от там мъжествената сила на истински властелин на сцената, делена в годините с Ивана, Галена, Галинчо и когото се сетите… Блузката, мили дами и господа, прави симфоничен завършек на облеченото, като съчетава цветове и форми, съпоставими с музиката да кажем - Пръстена на нибелунгите . Кой Вагнер на стилистиката е направил съчетанията и колко е струвало това на звездата не знам. Но знам, че Илиан леко върви по пътеката на рап колегата си 100 кила. Брадичката на милия ми приятел опровергава всичко облечено по него, защото е като на пастор или най-малкото на някой професор, изпратен да изследва бубулечки в Камбоджа.

Афтър заразЪ модно парти при Дамян?

Ди джей Дамян ли е това или  ди джей … Димят? Допускам, че чаровният ми приятел може би е съгрешил с бърдуче  вино и така е стигнал до избора на дрехите, които виждаме. На преден план се самоизтъква куртка от маскировъчен плат, която не отива на ферарито в… левия ъгъл. Дамян по-скоро да си поръча БТР, но не групата, а машината. Дънките са с кройка и цветове, които допускат да бъдат взети за дамски, или поне такива, принадлежали на Бени Хил. Ефектът на минати с белина е толкова отегчителен, че ме запраща в 80-те години, когато доставките на модно облекло бяха ограничени и доизкусурявани в домашни условия. Интересно продължение на дънките е дънковото яке. То почти се слива с войнишко зеленото поло, чиито пол се губи в прегръдката на толкова разнообразен текстил. Оранжева кръпка като пришка се набива в очите откъм дънките а татуировките смело заместват чифт ръкавици.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени