Лорд Евгени Минчев в акция: На Венци и Искрата им е спаднал….модният имунитет, Луиза Григорова - моден портрет с шест крака и още +СНИМКИ

1259
19 Декември 2020, 16:07


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Кевин Спейси с убедителна визия ала 007!

Подложен на всички най-гнусни предизвикателства, които една слава може да донесе, супер звездата Кевин Спейси изглежда днес повече от добре. Забележителният му смокинг очертава една подържана фигура а езикът на тялото показва спокойствие и благост. Черна папийонка балансира класическата комбинация, от която няма какво повече да се очаква, освен може би но не задължително- един бял копринен шал. Спейси, изиграл едни от най- емблематичните филмови роли, носи бляскавото излъчване на родените под знака на Лъв господа. Тук изобилства от чар и достолепие, за които не са нужни излишни допълнения. Казано накратко, може останалата част от мъжкото съсловие по света да вземе убедителен пример от него.

Орлин Горанов и Чая- с подобни модни наклонности?

Винаги съм твърдял, че всеки истински мъж от Драго Чая през Денди, трябва да има такова сако. Та това са хора на сцената, на дръзкото, на предизвикателното. Ето, още недовършил изречението и пред мен е образа на Орлин Горанов, бели коси, закачлив поглед и това сако, в което е отразена многолетната модна история. Та това си е почти един Либераче, почти Валери Леонтиев, бих могъл да добавя в този списък и самия гримьор Кулагин. Всички тези мъже са напълно обединени в този имидж на певеца. В момента завъртявам телефоните и започвам да търся същото сако с тези шарки на пантера или друго ранено животно за да съм в тон с естетическата прогресия на господин Горанов. Това по телевизията сега, дуета на Папи Ханс с Азис ли беше- къде сте бе момчета, защо нямате сако като на чичо ви Орлин… Реверите – разположени като криле на ТУ- 154 в ремонтно хале, заемат повече от една трета от предницата, което говори, че те са и шал и наметка и резервен плат ако гърба на  Орлин се сцепи при някакви обстоятелства. Реверите му ми носят мило усещане от песента- Ти лети, лети, детски спомен жив…

Луиза Григорова - моден портрет с шест…крака

Наистина има много какво да се каже за този кадър. Забележете изтънченото кресло в примамлив цвят, с материя и форма, обгрижващи всеки силует. Вижте фините отблясъци на кадифето, отразило меката светлина на стаята. Изящни четири крака, между които процъфтява този великолепен дизайн. Стоп. Спрете. Та краката тук са шест. Освен тези на самия фотьойл виждам още два. Нека изследвам какво ни носят те- крехка линия, последвана от червена рокля, която ме кара да се изчервявам . Встрани висят колани и всевъзможни парчета плат за привързване, но такова привързване, в което се чувстваш истински вързан. И понеже Луиза Григорова може би иска да играе „на вързано”, то тук развръзката следва, както следва- червено, червено, червено. Нещо, като тез червени домати, но изпълнено със сексапил. Изключително лице, перфектен грим и прическа. Наистина възхитителни и заслужаващи според мен далеч по-подходяща визия. Ако трябва да я опиша, то моля, нека Луиза погледа кадри от конните набягвания Аскот. Там дами на нейната възраст и положение придават нов вид на модата, макар и в чест на конете.

Гло и Цитиридис – вечерно, в черно

Ето ви пълна илюстрация на Болката отляво и Болката отдясно. За първи път фотографски кадър допълва изпълненото от Кеца, за жалост в траурни цветове и неясни модни параметри. Като по-актуален в бранша, ще започна с Николаос Цитиридис, правилно застанал отляво. Вижда се сетренце, с което чиновник отива на първия си работен ден  в службата по вписване. Вижда се строг но справедлив профил, часовник и поглед пълен с телевизионни надежди. Целият кадър е като възстановка на мача Джошуа- Пулев, но тук резултатът е равен- еднакви цветове, пози и скромни модни постижения. Госпожата вдясно е облечена ха, като джудист ха, като изпълнителен директор на едноличен търговец, номиниран за конкурса- Да се облечем в черно. Певицата показва коси, за които не бива да се косим. Като се пъчат толкова стилисти и инфлуенсъри, защо е допуснато всичко това да се случи. За всеки случай- нека в това предаване да има спешна телефонна естетическа линия за гости и водещи.

На Венци и Искрата им е спаднал….Модният имунитет

Такъв си е Венци, на мравката път прави, но рече ли да се облече, на него път правят. Иначе  как ще се промуши в тълпата с панталон като този, в който се събират всичките спортни успехи на България. В исторически план младата звезда ни връща във времето на Балканджи Йово и мисля лично да му дърворезбовам една гега за да допълня комплекта. Колебая се дърворезбата да е лява или дясна…Миловидните пътъчки на Венци Венц са удобен гостоприемник за чорапите, които ми приличат на нещо, хвърлено от Андреа в кофите за смет. Виждам в дясно /а не трябваше ли в ляво/ Искрата, покрит в дънков плат и поза на самочувствие, все едно е елха пред хотел Риц в Лондон. Изборът на Искрата не потвърждава името му, още повече допуска да го наричаме занапред Искричка или Кандилце, поради видимо спадналия му моден имунитет. Добре, че спаднал е само модния му…Червените чорапки се усмихват коледно на фона на тази ежедневна визия, с която да се чудиш на планина ли да идеш или на „ибре курорте”.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени