Лорд Евгени Минчев в акция: Облеченото от Яна - модна баничка без боза, Дони, Нети и Цитиридис, какви ги вършите и още + СНИМКА

1702
23 Януари 2021, 17:00


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Никол облечена като минус пет, усеща се като минус 9…


Тук липсват гайдите и двама трима шотландци, които да измъдрят обяснение, защо Никол Станкулова е цялата в каре. Не стига досадната комбинация в червено и черно, ами подобието на рокля окончава с дантела, което трябва да е някакво модно изобретение, за което не са ми докладвали. В много малкото отстояние между дантелата и ботушите прозира парче плът-  напълно недостатъчно за вечерните ми мисли, но това е поносимо, когато по телевизията дават Папи Ханс. Нелепите ботуши влизат с ритник в полезрението на неподготвения и каквито и прогнози да бъдат промълвени, естетическите такива остават мрачни. Виждам над главата на госпожицата някакво таке, вероятно плетено, но все така черно. Види се- телевизионната мода идва в комплект с неясни нам, зрителите детайли, които са ни в клин, ни в ръкав, по- скоро в ръкав, от който излиза зайчето на почудата. Казано на синоптичен език, оценката ми за госпоЙца Станкулова е минус пет, което се усеща като минус девет.

Дони, Нети и Цитиридис, какви ги вършите?

Твърде объркващи послания от страна на Нети. Не ти, Нети, просто дрехата ти е малко смущаваща, като изрязана от хартия за опаковка на букети е. Кройката също е такава, че внушава мисли, Нети да е стрък култивирано зеле, поставено в златиста хартия. До нея Дони, целият в черно, доминира кадъра с огромно колие, стигащо до пъпа му, но дали пъпа му е хвърлен в някоя модна дестинация, това остава да гадаем. Твърде много черно по обичания певец, особено онова черно, което завършва с поло яка. Има определен лиезон между двамата съпрузи и това е черното коланче на Нети, от която за Н-ти път очаквам естетически изненади от по-високо ниво. До двамата ни лук ял, ни бутик помирисал е Николаос Цитиридис, отново облечен като екскурзовод, имащ за маршрут бабините видини кули. На тримата препоръчвам това да е последната им среща преди да позират по начин, който напълно задоволява представата ми за телевизионно облекло. За Бога, Дони, поне ти трябваше да знаеш, какво точно имам предвид.

Облеченото от Яна- модна баничка без боза!

Необикновената Яна Маринова идва при нас обикновено облечена, като синоптик комуто са поръчали да анонсира деликатно поредица от земетресения, градушка и поледица в един ден. Този цвят издава някакво безразличие, но и носи тревога, плъзга се безопасно по ъглите на деня, без да има намерение да подчертае достойнствата на госпожата. Французите биха нарекли това тон сюр тон, но за мен е просто неангажиращ поглед към ежедневието, недай Бог- незаинтересованост към заобикалящите, апатия, инерция. Маринова е постигнала известен сексапил с късата пола, но този сексапил изглежда случаен, налучкан. Мантото е увиснало като челюстта на професор, получил серия от неверни отговори на изпит. Всичко тук много напомня на болнична стая, в която въпреки всичко би имало няколко ярки картини, макар и копия. Тук- нищо, което да облагороди този силует, който би могъл да мине за стилен. Бих препоръчал комбинация на бежовото с ярко жълто, може би няколко нюанса по-наситено бежово , дори снежно бяло, което да се изсипе като лавина върху този цвят на боза, към който липсва баничката, така да се каже.

Модно величие при Нейно Величество…

Този портрет на Нейно Величество Кралицата на Великобритания съдържа причините за цялото ми възхищение към дамата и нейния начина на обличане. Тук са концентрирани изключителни стилистични общения, като плат, дизайн и приличност, съобразена с дългия стаж на Елизабет Втора. Великолепната дреха, която не мога да огранича само в понятието рокля, се спуска достолепно и подчертава значението на носещата я, нейната власт и добронамереност. Златистата материя подкрепя отдавна подържаната импозантност и е някак различна, по-маниерна, по-изтъкваща от обичайните тоалети на Кралицата. Бонбонените цветове и причудливи шапки са отстъпили пред това, което наблюдаваме и познавайки знаците при кралските особи, може би облеченото идва за да изтъкне определено великолепие, както национално, така и лично. Чантата и аксесоарите не търсят самостоятелност, те спазват цветовото съседство, белите ръкавици са уж в баналното бяло, но някои златисти елементи по тях ги вкарват в съзвучие с общото.





Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Опа
преди 8 месеца
-3
Евгени, никой не го интересува, стига си се излагал, само твоите набори бабички се смеят на остроумията ти
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени