Лорд Евгени Минчев: XXL гледки върлуват по Камелия, Цитиридис - помисли за „Мъже в розово“, и още + СНИМКИ

15 Април 2023, 14:25


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“
Ивана, Стояна - кого жалите, моля?

Съзерцавайки тази снимка ми хрумна стих със заглавие „Ивана си Стояна думаше“ . И за не отегчавам народонаселението, ще му спестя куплети и припеви. Ето, вляво, Стояна или е нахлузила калъф за тамбура или е имала лош моден ден. Косите сякаш са престояли в центрофугата на разкъсано бузуки, стенат и стържат погледа ми в катранено. Медальони като тонколони-монколони, се пъчат на предна линия, истински хотели за олинклузив. С Ивана имаме десетки общи спомени, за да кажа точно какво мисля, но голяма част от него се вижда. Две интересни жени да се облекат в черно... Хю Хефнер нали отдавна почина...

Цитиридис - помисли за „Мъже в розово“

Аха да кръстя тази снимка „мъже в черно“ и после се сетих, че това ще звучи преувеличено. Нека да бъдат в розово, де-е-е-е-е... Съвсем като две капки вода, Азис и „момчето, което“,  за застанали в холивудска поза, обозначаваща всякаква липса на въображение според мен. Преувеличеното мъжкарство подхожда донякъде на Азис, но при лицето вляво, то навява мисли, облечени в съчувствие. Ще нарека това- Болката отляво. Това между нослето и устните мустак ли е или е неприятна сянка от осветлението? Николаос, на теб говоря. Намирам за ужасна комбинацията на тъмносин костюм с черна риза, както и позата, която откроява фигура със залежала подръжка. Дънковата претенция при Азис е малката лъжичка катран  в празното от мед буре на предаването, така че – обличайте се както решите дами и господа, но нека е в розово.

Михайлова възвръща червено - черното

Поетично съчетание, подхождащо на характеристиките на тази дама. Тя е номинирана в категория Дебют за Бизнесдама на годината, но заслужава приз и за мода. Ежедневното и облекло впечатлява, без да разсейва от професионалните и качества. Мария Михайлова се справя еднакво добре в ролята си на млада бизнесдама от сладскарския бранш ,  майка и съпруга с подчертан вкус и отношение към детайла. По време на откриването на своята сладкарница в Монтана и цех към нея, Михайлова блесна в червено и черно. Панталонът може да се нарече иновативен. Кройката създава усещане за лукс и практичност.

XXL гледки върлуват по Камелия

Тази снимка издава много лични послания, затова няма да коря излишно певицата. Ще се огранича да кажа, че десените стил кравешко коремче изобщо не са на мода, особено за канапе. Комбинацията ала Стендал в червено и черно също е много назад в класациите за добри съчетания, когато касаят бельо. Мрежестият чорапогащник, ах виждал съм такива в едни определени списания, също вече трябва да е пенсионер по старост. Какво прави красивата певица, облечена във всичко това? Като форма на учтивост бих приел гледката за интимно домашно облекло, но сега забелязвам ботушите а с  ботуши досега не съм виждал някой да си ляга в леглото. Освен в някои от онези филми, но само за кратко. Камелия, облечи се да не настинеш моля, не излизай така навън.

Мария Илиева в модна дислекция?

Ако тази рокля беше текст, щях да го взема за последствие от дислекция. Така е объркана логиката и естетическият изказ. Дрехата кърви в горната си част, стича се неясно защо добавен там червен цвят. Повече от сигурен съм, че с моите отсъстващи шивашки умения ще издокарам по-добре шева на долната част. Тя е завършена без много старание и придава на роклята вид на провиснало перде. Разголените ръце се нуждаят от поне малко прикриване. Прическата не ми изглежда подходяща за случая. Добрата новина е, че всичко това може да бъде показано на детско утро и матине с приятелки в мол.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени