Лорд Минчев безмилостно отсече: В косите на Кирилова липсват крушки, Васева е като неизстискан лимон, Филева, царят е гол , но ти… ? (СНИМКИ)

18 Май 2019, 14:53


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

В косите на Кирилова липсват крушки

Много харесвам как е облечена Росица Кирилов, дори нека смята този пресилен комплимент, като покана за мое парти. Преди това обаче трябва да смени цвета на горната част, която по кройка и блясък напомня на бельо или поне на ексцентрична нощница. От светлосивия шифон, слязъл като от рефрен на Тоника, например „Рибарски мрежи…”, възникват в главата ми насмешливи фрази, които ще премълча. Все пак, всички сме били боси по асфалта, когато Роси е била звезда. Полата, ах, полата, трепти като знамето на Райна, не фолкаджийката а княгинята. Има нещо в прическата на Роси, което ме кара да мисля, че ако се подредят под нея три крушки, ще стане прекрасен  абажур. Маргарита Хранова изглежда добре в черно, претенциите, ми, доколкото мога да имам такива, са спрямо ръкавите. Там са съсредоточени мотиви, каквито съм виждал в гардеробите на народни певици, желаещи да направят лиезон между самодейното и модерното. Заради очилата, поздравявам Марги с песента „Учителко, целувам ти ръка”. Стоян Бончев, Вие какво правите в средата, с този златарски магазин в деколтето…

Васева като неизстискан лимон

Това е дуетът на годината и комитетът на наградите на БГ радио е време да се произнесе официално. От моят кабинет аз само мога да одобря цветовия подход на двете дами и да дам оценка 6, направо- пълно шест. И всичко това по 100- балната система, за да не звуча съвсем подигравателен. Сашка Васева изпъква като голям, неизстискан лимон, вторачил се в лицето на целокупната музикална общественост. Да носи поло може само човек с прилежна фигура, гуша и форма на лицето, като ще се въздържа да определя дали Васева има такива. Прея-ла с розово, смуглата певица до Сашка води същия текстилен речитатив, но много по-убедително, нещо като Стоичков да играе футбол с Трендафилка Немска. Прическите на симпатичните девойки също са естетически дискусионни. Представям си Прея с коси ала Джаки Кенеди, така както  полото и цвета правят кокетни отправки към 60-те. Косите на Васева са сякаш кълбо жълта прежда, станало любопитно на новородени котета.

Модни послания в Нирвана…

Меценатът, филантроп и бизнесмен Ники Младжов е седмичния ми пример за добро мъжко облекло. Притежателят на галерия Нирвана пристигна за закриване изложбата на Николай Панайотов с оригинален черен костюм, с бяла риза, носеща вселенското спокойствие и жилетка, така пренебрегвана от господата със стил в България. Отлична прическа и много хармония в аксесоарите, допълнително извеждат Младжов на едно от първите места по възхитителен шик и модно възпитание. Художникът Николай Панайотов, заради когото интелектуална София отложи всичките си ангажименти, бе артистично небрежен, съчетал кожено яке с фишу и дънки, от което добрият му имидж на търсен и продаван художник не пострада особено.

Филева, царят е гол , но ти…?

Новите кюлоти на принцесата на българската естрада! Дори няма нужда да се лъжем, че царят е гол. Самата Михаела Филева си вкарва авто-гол с избора на облекло, в случая на пре-странна негова интерпретация. Лъскавите кюлоти падат така безцеремонно, като че да са паднали от простор на 13 етаж, директно връз нищо подозиращата певица. Това ли са питам, материята и кройката, харесани от едно така свежо същество, така сияйно, така покоряващо с меките си черти … Горната част също идва от неземни селения, свети сякаш повреден кристален полилей, размахва заплашителни искри към околната среда, която и без това има нужда от опазване. Поради материя, поради что ли, всичко по Филева изглежда смачкано, увиснало, раздрънкано… Косите и те висят в сластно спокойствие, като да са на две опаковки диазепам.

Деница възхищава в черно

Безспорно красива, с висок стандарт и много поезия в погледа, младата бизнесдама Деница Гергова присъства днес тук като моден пример за своето поколение. Изящната черна рокля, така характерна за много жени с вкус в Лондон, придава на съпругата на Красимир Гергов интернационално звучене. Тънката линия на ципа въздейства трогателно, като че струйка от скъпа пура се прокрадва в женски будоар, за да намери неотворена бутилка коняк някъде в палисандровите шкафовове. Деница остава вярна на прекрасната си прическа. Светлият цвят, наподобяващ протрит лешник в основата и изгряващ постепенно в цвета на целунато лале, обзема погледа и дава завладяващо спокойствие на кадъра.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Христина Илиева
преди 3 години
0
Г-н Минчев ,по-добре вижте как се обличате и как изглеждате вие ,че после коментирайте другите хора.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени