Лорд Минчев и тази седмица не премълча модните гафове: Криско да се пробва с Чая, Мадона шашка – истинска Сашка и още + СНИМКИ

765
28 Август 2021, 17:00


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Ирина Цонева комбинира смели цветове

Много успешна комбинация при топ репортерката Ирина Цонева. Предвид сериозната професия и мястото  в нея, госпожата съвсем коректно избира онова, с което ще ни поднесе новините на деня. Така и днес. Тук със смела ръка са съчетани оранжево и синьо, тънка струна от розово допълва неочакваните решения, в средата розово коланче придава смисъл на нещата и ги обединява. Къса жилетка стопля ансамбъла и му дава завършен вид. Косите на Цонева са прилежни и създават лека студенина от която се нуждаят прекалено топлите цветове в дрехата. Дали препоръчвам този стил на дамите от нейното поколение- да, препоръчвам. Разбира се, не е нужно да носят микрофон, биха могли да го заменят с едно цигаре стил Коко Шанел от периода и със Стравински.

Галена претрупана и ... претупана естетически

Ето къде приключват луксозните полиелеи . Като дреха на Галена, която наистина е опитала почти всичко в модата. Попфолк симпатягата е направила добър знак, че бялото се връща обратно, но кой е взел толкова бяло, че да я посъветва да го сподели със света? Толкова много висулки, такава иронична подредба на обеци и плат, че ако не я обичах толкова много, щях да кажа, че прилича на дресьор на бели мишки или най-малкото на асистент на кристал балансьор. Конската опашка предизвиква в мен мисли, които ще задържа за себе си, но заплашителното пръстче на дясната ръка, можеше да бъде избегнато. Дрехата е все пак оригинална и заслужава да бъде похвалена, но с малки уточнения а именно- ръкавите. Намирам пропорциите за ужасни, част от висулките можеха да си останат в полиелея вместо в долната част на дрехата. Бих посъветвал Галена да постави една бяла каубойска шапка тук, но така пък ще заприлича на Есил Дюран. Трите реда кристали около врата биха могли да се върнат в кутията си, та нали в самолета ще се налага да плаща свръхбагаж.

Криско да се пробва с Чая?

Винаги е забавно да гледам Криско, но го  гледам с една търпимост, с каквато  се гледа Цитиридис например. В симпатична обстановка, наподобяваща винарна, младежът се е сложил в шарена ризка, по която пълзят минали  дизайнерски решения от времето на Версаче. Рапърът е седнал на границата на онова, което е изпробвано и вероятно онова, което почитателите му биха искали да видят. В общи линии от ризата би се получил флаг на обединени африкански държави, не само заради съдържанието от морски възли и тюркоаз. Опитвам се да разбера това в чатала му дали е продължение на ризата или са гащета. Не ми е работа да се ровя там, но ако Криско има желание нека разкрие тези тайни. Макар очилата да му придават вид на човек с научна степен, облеченото смъква подобна заблуда и възстановява образа му на сценичен любимец. Защо косата е подстригана така, изглежда като прясно засадена трева. Така както върви по острия бръснач на модата, дали Криско се е сетил да направи дует с Драго Чая, мисля, че много ще си допаднат а и може да си разменят дрехи. Пилотната им песен може да се казва /ама си искам авторските права/ Другарки и другари, чаят му ми пАри...

Модна облачност при Галин. Сгъстява се около ханша

Човек се върне от почивка, в главата му вълни и розови коктейли, гаджето  сервира студеня диня и изведнъж на дневен ред снимка на Галин. Гаджето  вика- махни го този, нека си плува, /нали е Риби/. Но на мен ми изтръпнаха ръцете и казвам- давай да се свършва. Явно никога не мога да свърша с Галин, такава ни е съдбата. Та, накратко... Младежът не е отишъл много по-далеч от последните му снимки, които съм виждал. В този кадър личи старание да си припомни казармата /ако е ходил/, чрез милитъри панталона, който честно казано прави бедрата му плътни. Гаджето се обажда- „ами плътни са“, но ние сме неподвластни на чуждо мнение. Червеното яке не подхожда на нищо в този ансамбъл, то седи като група облаци поспрели над Димитровград да си починат. Там властват ципове, ваденки, нашивки и каквото се сетите още. Черно и жълто се прокрадват отдолу, за да се включат в гръмотевиците идващи от всичко облечено. Обувките са хубави, подходящи са в тях да бъдат засадени момини сълзи. Може и гладиоли. Засега в тях е „засаден“ само Галин, докъде ще израсте, очакваме да видим. Аз ще си го „поливам“ тук за всеки случай, когато мога.

Мадона шашка – истинска  Сашка!

Гледам – Сашка, пак гледам- пак Сашка. И си викам, това трябва да е Мадона. Е, не дупнишката, а истинската, но вижда се- прилики не липсват. Певицата да звънка веднага на Пайнера да подпише договора, пък и като се научи да пее на нашенски може да я поканят  при Гала. Правилно ли виждам натежалия таз, набъбналите бедра, които опъват роклята, правена като от дамаска за фотьойл . Чорапогащите, помните ги- момичетата в хотел Родина ги носеха, преди да поемат по горните етажи. Обувките- нямам достатъчно добър речник за да опиша точно какво чувствам. Нека направо и инсталират пилон в гостната... Това по лицето ако не е обрив, значи е умишлена декорация. Тя придава на Мадона вид на животно, на което са поставили намордник а гледката никак не ме възторгва. Дантелените ръкавици не поправят положението а го влошават. Бялата кожа е почти прозрачна изпод толкова нагорещен дизайн. Косите може би единствено имат някаква естетическа стойност в този портрет на изнемощялата модна мисъл. Ако Мадона би поискала мнението ми, бих казал, че много по-добре изглежда без тази натруфеност и побъркващо старание.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени