Лорд Минчев пусна Гилотината: Прическата на Кристиан е като пренощувала в курник, вокалистът на Юръп с въображение в отпуск + още коментари и СНИМКИ

20 Май 2017, 16:05


Гилотината на Евгени Минчев и тази седмица безмилостно „отсече“ главите на няколко популярни личности с модни прегрешения. Насладете се на остроумните и безкомпромисни коментари на лорда, за седмичната му рубрика във в. „Телеграф“.


СИНЯ РОЗА ЙОРДАНКА ЗАКИЧИ

Да бъдем други вече късно е, късно е, пее роклята на Йорданка Христова, но това се отнася и за сакото на нейния събеседник. Симпатичният Ники Априлов изглежда доволен в керемидената прегръдка на сетрето си, изпод което жално наблюдава живота бледосиня риза. Нямам донесения дали Априлов и Георги Любенов са се срещали скоро, но възможно е да си разменят дрехи. Нещо, което впрочем правят и близки приятелки. Данчето Христова е изпълнила докрай жарсената си рокля, от която текат синини, къдрички и други шивашки похвати. Синя роза да закичи, първа радост е за нея. Тя , розата, е настанена в централната ложа на пазвата, откъдето наблюдава другите, навярно добре облечени присъстващи наоколо. Синева огрява  очилата на певицата, анонсиращи по мода украшенията в китките . Само синият часовник на Ники , изпълзял от кюнеца на ръкава му, може да се мери по оригиналност с прическата на госпожата. На прощаване мога да кажа само- Ето, бързат делфините...Но защо са накацали възпяващата ги?

ЧОЛАКОВ В САКО ЦВЯТ ТЕНДЖЕРА

Едно ужасно сако, вероятно част от хумористичните навици на метеоролога в ефир, чупи рекордите по липса на телевизионен вкус. Неопределен цвят, като тенджери за изваряване на стоматологичен реквизит, поглъща сакото и го натиква  в етимологията на санитарния артикул. Пагони, двойни джобчета, три копчета и една шивашка отпуснатост, издават че или моделът е стар или шивачът. Червено-бели райета ме карат да се чувствам като на светофар, където не знам да пресека ли или да споря със семафора. Сивите панталони водят свой отделен живот, нещо като есен в пролетта, нещо като август е септември, нещо като дали вали ама слънце грее.

НОТАРИУС БЛЕСТИ В СЪЗВЕЗДИЕТО „МИЛЕНА”

Много светлина, звезден прах и оригиналност излъчват двете ярки дами на светския небосклон. Нотариус Милена Георгиева- винаги подготвена в модно и професионално отношение, днес е цяло упътване за протоколна нежност. Черната и рокля позволява да изпъкнат чертите и познанията  , а чантата се люшка между флирт със сексапила и сериозността. Микроскопични звездички блещукат във формата на съзвездието „Милена” и дават точен ориентир къде се намира тя в необятния моден океан. Ивана Скендерова, по която си настройват часовниците повечето дами от нейния ранг, припомня постулатите на мадам Шанел с премерена строгост и изчислена усмивка. Между тези параметри се промъква потомствената и аристократичност, съчетана с всичките дарове на природата, които са я споходили.

КРИСТИАН С ЕВРО-БГ ВИЗИЯ

Няма оправдание а аз нямам обяснение за нелепия външен вид на Кристиан Костов, разкъсван и без това в последните дни. Разбира се, дискусионното му представяне не е моя грижа, макар, че ако съм запитан също мога да дам мнение. Темата тук обаче е за несъвместимата с изявата му външност , или пък именно съвместимата поради обожанието му към Киркоров и Билан. Макар тук да не се редуват пискюли тафта и ресни, имаме на лице едно черно б-р-р-р, подходящо за излизане на дискотека или почистване на детската стая. Освен, че ефира винаги се радва на малко повече блясък и цвят,  Костов носи този причудлив ансамбъл сякаш с гордост, сякаш с чувство за съвършена полезност. Зная, че той твърде малко е имал участие в този избор, затова и перото ми не е насочено лично към него. Но ако той представя България а аз съм ревностна част от нея, бих поискал обяснение за този лабилен външен вид, касаещ облеченото. Прическата е като пренощувала в курник, където са и се случвали неща, надхвърлящи въображението ми. Белите ръкави, като предвидени за специализирани болнични отделения, омотават още повече Кристианчо в мрежата от несполуки.

ДОБРЕВА СЪС „ЗЛАТНА СКИЛИДКА” ЗА МОДА

Как хубаво е да гостуваш при Мира в БНТ. Не трябва нито старание,нито цветови усилия за да си там. Нейсе.  Ще нарека това нов  моден дует, едно сладко „синема гу-гу”, дирижирано или от нехайството или от телевизионната умора. Мира, която вече получи Златен скункс за репортаж, днес е номинирана от мен за Златната скилидка, която шеговито давам за модни неудачи. Бежево и слонова кост е комбинация  подобаваща на училищна сграда или на болнична такава, затова протестирам употребата и за облекло. Огромните плисета в полата, къдрички и прозрачности в блузата, са влудяващо неподходящи от катедралата на погледа ми. Биаджони е като еврокомисар без комисия. Сакото е като взето от Ирина Бокова , а в миналото- носено от Меркел. Черното и придава линия, но такава, която обикаля крайните квартали. Казвам го компетентно, като ватман.

ВОКАЛИСТЪТ НА ЮРЪП ДА СМЕНИ СТАЙЛИНГА

Вокалистът на Юръп, гостуващ преди дни в София, носи елементите на своята група. Джоуи Темпест показва кожено яке, на което „дупе да му е яко” сред толкова много съвременни кройки и резултати от забързаното модно развитие. Висулки изпълват раменете и се спускат разсеяни върху ръцете на изпълнителя. Въображението май е излязло в отпуск за този прочут мъж, по който колабират най-обикновени панталони и прическа на ресторантски музикант.С най-благородни намерения, бих подарил да Джоуи /нали мога да те наричам просто Дж/, календарче, което да го ориентира за годината и века . Чудно ми е какво бих препоръчал на господина, ако някой поиска съвета ми... Дали този път якето да не е агресивно червено, висулките да са с камъчета и да блещукат в тъмнината а ботушите да са с капси и с подсилено токче... И после пък бих се учудил, как бих описал всичко това, ако го видя така облечен.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени