Лорд Минчев размаха пръст: Поли носи дреха предназначена за Слави, Есил позира на тротоара в излишна оперетност и още + СНИМКИ

845
03 Октомври 2020, 16:00


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Генова  носи дреха „предназначена” за Слави?


Токсично синьо облива Поли Генова така, както навремето Везувий е покрил града в нозете му. Всичко изглежда застинало под пороя от плат, обагрен в циан, сгоден с фасадна боя на циментов завод. Прави сте- цветът, обвил симпатичната певица може да се сравни с този на виагра, но питам се- кой уплашен мъж е складирал толкова много от нея така ачик. Това синьо обаче може да послужи на абстрактни творци да нанесат повече багри и да утолят липсата на още цвят тук. Дано  Генова се съгласи, но няма ли малко жълто по яката да донесе живот и хармония, панталоните да са изрисувани с ярки цветя а черната блуза да бъде бродирана в сребро, без да влиза в пререкания с шапка, ако певицата прецени да постави такава. Обувките са пригодени за излет и спъват цялата концепция, която ако беше предвидена за работно облекло във фабрика за хапчета, щеше да е доста авангардна. Нещо куца  в пропорциите на тази дреха, сякаш е предвидена за Слави Трифонов а облечена от Поли Генова.

Гого Лозанов "разпределен" между Кадиев и Деси…?

Александър Кадиев кади телевизионното си студио с дръзки маратонки, отблизо изглеждащи на детска примитивна играчка. Пъстрите чорапки не допринасят за смяна на мнението ми и добавят към тази хипотетична играчка нещо като два комина а именно чорапите. Ще кажа- стореното е като малък Титаник и ще замълча. Навитите панталонки и всичко описано дотук носят усещане за някой, отишъл на детска градина преди 30 години и когото са забравили да вземат от там. Тирантите тиранично са се нанесли там, дано не е последствие от търсена прилика със стила на Лари Кинг и Гарелов. Бяла ризка и папийонка – не е ли това първото, което виждате в един келнер. Сметката, моля… А екранната партньорка на Кадиев- Деси,  не само ме кара да се изчервявам а и е цялата в червено. Никакъв синхрон с колегата, който също не е решил да си мери гегата с нея. Миловидната госпожа е с черни обувки, надаващи вой, който очаквам да се чуе чак по високите естетически етажи на стилистите, с които работи. Прическата би подхождала повече на делегат от Априлския пленум, освен ако не е взела някои идеи от проф. Лозанов. Вижда се, че двамата водещи са си поделили образа на интелектуалеца- за нея къдриците, за Сашко папийонката.

Една Камила есен не прави, но с Чарлз- да!

Ето един стилен дует, преподписващ ежедневно „споразумението” за автентичност на британската тиха елегантност. Принц Чарлз  и съпругата му Камила, излъчват онова достолепие, което не само намираме а сякаш изискваме от членовете на кралското семейство и висшето общество на Обединеното Кралство. Тази красива бяла рокля придава на Камила жизненост и свежест, в което са обединени силите на  нюанс шапанско и слонова кост. Аристократичното колие, навярно от перли и диаманти е стилен преход към прическата и- разпознаваема, практична и най-вече- най-доброто, на което е способен фризьорът и. Прическата на милия Чарлз пък е умалено копие на тази на съпругата му, макар цветовият нюанс там да е леко различен. Синът на Нейно Величество впечатлява с тъмно син костюм, ушит по мярка навярно на Савил роу, с риза и вратовръзка, които не издават нито един аспект на емоционалността, която може би носи. Хубава кърпичка е единственото естетическо разхищение, което Негово Кралско Височество си е позволил. Не е ли разкошна и пейката, на която двамата съпрузи позират?

Есил позира на тротоара в излишна оперетност

Когато за някоя казват, че е оперена мадама, си представям точно това. Пера, перушини, гнезда от дантела, лирични отклонения от шифон и модни отклонения изобщо. Прелестносластната Есил Дюран въплъщава прехода и преходността в едно, бивайки наивно сърцата в изобилието от оперетност, което ни представя. Единственото оправдание човек да избере такава рокля, че и да се снима с нея е ако самият той е дизайнер на същата. И така, ако Дюран ми позволи да направя някои корекции по видяното, то нека тръгна от основното. Бих изтръгнал известната чалгарка от този добре украсен чувал и бих пъхнал в него подрастваща, готова на всички силиконка или инфлуенсърка, което галиба е едно и също. Към перата бих добавил криле, с които да отлети надалеко тази хвърката идея и да кацне на друг персонаж, комуто ще подхожда повече. От метално лъскавата орнаментика бих направил ограда на борческа къща- вижте колко пищност, и фаллшива аристократичност излъчва този плат, ръкоположен за рокля. Решетки за прозорци също могат да бъдат удовлетворени от този модел, зависи изложението южно или северно е. Обеците тежат като корито с пране и сякаш карат Есил да е наклонена на една страна като кулата в Пиза. Защо Дюран е снимана на тротоара. Не знае ли тя, че облечени така и на тротоар има известна  категория жени, с които общуването се заплаща….

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени