Лорд Минчев: Смокингът на Фики е - „ти долу горе...“, Кацарова и Мустафа- моден кеф!

02 Април 2022, 18:21


Сравнявана по емоционалност и значимост със Златният Орфей, гала- церемонията Певец на годината излъчи своите лауреати. Лорд Минчев отново влезе   в пълноправната си роля на моден критик и единствено за нашите читатели прави естетически обзор на облеклото на присъстващите.

Печеян обра каретата на вечерта


Винаги на гребена на вълната, Мариана Печеян привиква погледите и този път. Достолепната дама е изпълнила по устав целия дрес код, с което прави липсата на такъв при Ави Бенеди още по- очевиден. Тази мила забележка се отнася и за психологът Ирена Соколова, която макар и стилна, можеше да уважи зададените параметри с поне един аксесоар. Бенеди, получил наградата за международна звезда, би могъл да отиде така на сватбата си, но не и на едно толкова артистично събитие. Бялата риза заслужава вратовръзка, макар  едноцветна, или папийонка, защо не на каре. Соколова е също толкова секси, колкото и когато я срещнах за първи път. Бих и свалил ботушите, но не с целта, която вероятно си мислите. Тяхното място просто не е там в този момент.

Гери-Низамов

„Орелът“ на Низамов очевидно е розов

Не беше нужно Георги Низамов да изпълни дословно дрес кода. В частта червено, той вади на показ панталон, който спокойно би си седял в раклата. Но „Орелът“ на съвременната българска музика лети малко по- ниско отколото естетическите му крила позволяват. Сакото укротява опърничавостта на панталона а розовата ризка направо да отива в гардероба на Катя Близнакова. Ако се чудите къде е карето в тази комбинация, ами най-вероятно в чорапите. Носителят на наградата за Безспорен хит е в компанията на бизнесдамата Гери Тодорова- Сарафски. Тя е отличен пример за блясък и присъствие не само с отличния си вкус но и с ромона на щастие, който оставя около себе си. Тук комбинацията на розово и мед е така апетитна, че може да се предлага в рум сървиса на хотел Риц- Лондон под формата на десерт.

Хътчинс и Кики си мерят дрес кода

Бизнесдамата Мая Хътчинс безспорно беше в първата тройка на най-стилните жени. Макар да ми се струва, че вече съм виждал тази рокля и преди, Хътчинс е успяла да и придаде нов силует, бивайки самата тя променяща се и нова. Оригиналният цвят прави всичко наоколо още по- приказно, но бих препоръчал скромната гарнитура под бюста да бъде сложена в така отворената вече чанта. Относно чантата, сигурен съм, че Мая ще и намери друго приложение, защото тук е напълно излишна. До нея младата изпълнителка Кики Рубин е повече от разкошна в изпълнение на дрес кода, въпреки, че получавам оптическа епилепсия от кройката на роклята. Карето влиза от една посока в друга и не свършва точно както на мен би ми се харесало. Червените ботуши или трябва да са по- къси или доста по- високи, за да паснат на представите ми за стил. Бежевата чантичка отива но лицето и но на нищо друго извън него.

Смокингът на Фики  е - „ти долу горе...“

DIMI освен, че изненада музикалния свят с наградата си за най- обещаваща млада звезда, бе оценена и в моден аспект. Без да се доверява на стилисти, по свой избор и вкус, тя представи комбинация в червено и бяло- истинска находка между риза и панталон. Прическата обслужваше тази елегантност, ведно с бижутата и аксесоарите. Фики Стораро, който взе статуетката за най- добър певец в попфолка, отбеляза точка с избора на смокинг. Някои дребни несъвършенства биха ме подтикнали към критика, но усмивката му ме обезсърчава за такива действия. Приятелски бих добавил, че бляскавият елемент на реверите би могъл да отсъства, както и това бижу или екстравагантна флашка, може би от която пуска музиката си преди да пее.

Кацарова и Мустафа- моден кеф!

Истинско великолепие е присъствието на Силвия Кацарова на тази гала- церемония. Гостите се впечатлиха от оригиналната и визия, с тази разлика, че нямаше нищо общо със зададения дрес код червено и каре. Въпреки това „отклонение“, звездата на българския поп показа класа с приличаща на кафтан дреха, под която се показваше бляскав панталон. Награденият за цялостно творчество Мустафа Чаушев беше близо до дрес кода чрез своето сако. Може би една карирана вратовръзка щеше да добави повече старателност , но за това мога да си затворя очите. Синята риза подсилваше цвета на очите му а песните, които изпълни, заличиха у мен всякакъв усет за критичност.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени