Лорд Минчев в акция: Ани Хоанг - статистка в индийски сериал, Кънчев – моден първолак, Халваджиян с жилетка от Берлинската стена и още + СНИМКИ

01 Юни 2019, 14:17


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

СЪРМЕНОВ  И НЕЙКОВ СА ОЩЕ В 70-ТЕ?

Ето директна акламация как две звезди не бива да са облечени. Но защо го правят, ще запитате а отговорът се крие някъде или в магазините втора ръка или гардероб, останал под влиянието на 70-те години. Калин Сърменов- младеж с ведро поведение и чар, би могъл много повече да се погрижи за облеклото си. Вместо това, той най- хлапашки поднася мрачен шал, който в тъмнина може да бъде взет за огромна порция говеждо с дебела заливка от барбекю сос. Карираната риза миловидно напомня за времената на директорите на свинекомплекси, сакото, горкото, пламенно скандира цитати от трибуните на бригадирското движение. До Сърменов- Любо Нейков прави смела стъпка, като носи яке с формата и цвета на палатка от разпродажба, която така и не са смогнали да опънат. За опъване е и този шал, но със сила, че да бъде запокитен там, където може да стане храна на молците. Червеният колан допуска, че в реда на тази хармония, може да очакваме, че чорапите на господина са в същия цвят.

МАЙМАРОВА ПРАЗНУВА ПО КРАЛСКИ

На попрището жизнено в средата, юбилярката Цветелина Маймарова заслужава истинска похвала за постиженията си. В бизнеса и в модата, което се припокрива почти в целия и живот… Козметичната кралица присъства днес тук с изрядна черна рокля, красиво опитомена от палавите светкавици на бижутата, проникващи върху кожата, през фината материя. Симпатични са прорезите, които леката наметка прави към раменете, там блести една изрядна и отлично подържана кожа. И как не- говорим за Нейно Величество, кралицата на българската козметика. Премислена прическа създава свое собствено място в общата визия и кандидатства за едноличен комплимент, какъвто и получава. Винаги тих и умерен, до Маймарова е  „сивият кардинал” на кралицата- нейният съпруг Иван. Господинът може да се оттегли спокойно за уикенда, със самостоятелна похвала, впрочем, напълно заслужена!

КЪНЧЕВ- МОДЕН ПЪРВОЛАК

Винаги съм казвал на Ники Кънчев „стани богат” и си вземи личен шивач, но май не съм го казал достатъчно високо. Брадър експертът носи досадно синьо сако, според чувството ми- от доста отколешна колекция. Външните шевове издават шивачески подход отпреди десетилетие а кройката е увиснала, като всякое  от пердетата в Къщата. Нито детайл от безспорния чар на Кънчев, не може да ме спре да призная, че ризата би се харесала на всички делегати от 13-я партиен конгрес на БКП. На мръчкаво бял фон се надбягват райета с цветове по-смутени от  наредени да вземат дипломата си първолачета. Родителската среща на червено, сиво и черно не предвещава нищо добро на фона на сакото с цвят на зил.

ХОАНГ, КАКВА МИСТРИЯ  ИЗПОЛЗВАТЕ…

Бих желал да знам дали и кой номер мистрия ползва Ани Хоанг, за да изглежда  така лицето и. Също така искам пълни данни, ЕГН и осигурителен номер на стилиста, постъпил така с нея. Освен разочароващите татуировки, които правят певицата подобна на статистка в индийски сериал, запитвам се, колко керемиди са потрошени за да се постигне този тен около шията и. Докато гледам ремикса на  „Слонът, моят приятел” в модно издание, се питам отгде и поради что е пристигнала рокличката чиито по-ранни издания съм гледал в германски филми, давани късно през нощта. Белите къдрички, имащи за цел навярно да придадат сексапил на кадъра, скърцат като каруца на завой карана от каруцарче- аджамийче. Често се питам с какви думи някога ще обяснят на поколението си тези пози, кадри, състояния…

ИМА ЛИ МОДЕН СКУНКС ЗА ХАЛВАДЖИЯН…

Какво значително изобилие от нагарчаща естетика. Самият телевизионен Бог Магърдич Халваджиян, изпъква на преден план със сива жилетка, с вид на смъкната от  Берлинската стена. Цветът пасва и на циментова площадка, но ризата е далеч по-палава по скалата на неравноделните цветови тонове. Дънките- тях кучета /са/  ги яли! Ощипвам Рачков по ревера, така вдигнат, че се чудя, кой още използва кройките от костюмите на Тодор Живков. Синьото на този костюм подхожда на стар москвич, но и там цветовете са по-жизнени. Брат Халваджиян би трябвало да получи моден Златен скункс „за цялостно творчество” като първоначален мотив за това е пуловерчето. Кожено яке затъмнява и малките естетически възможности, накацали като врабчета във Вселената. Симпатичната дама в средата Лили Сотирова може би е била подготвена за друго събитие, но нищо.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени