Лорд Минчев в акция: Тони облечена в плажен чадър, Роси бърка модните хоризонти и още + снимки

24 Август 2019, 14:00


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Папи, като източногермански Ханс

Ето и един мъж, така да се каже в днешната ни звездна разработка. Папи Ханс, познат повече като Папи, изглежда на  истински Ханс на източногерманската мода. Тук кръстосват шпаги десетилетия търсени цветове. Върху Папи се папикьосват зелено, червено и черно, с жар на петокласник, получил първа ерекция. Само, че ансамбълчето има нужда не от ерекция а от корекция, още по-точно - да се върне  при правилния човек или в правилната година. Иначе младият господин, правил кекс почти колкото всяка прилежна домакиня, си има кок, татуировки и всичко необходимо за да въздъхнем облекчено, че мъжеството на България е добре съхранено. А стойката? Отивам да си пусна Миле Китич!

Тони облечена в плажен чадър?

Всяка класация си има своя Козирог, ето днес сме се уредили с Тони Димитрова. Макар и не последна в ласкавите ми коментари, певицата твърди с избора си, че Ах, морето, та Ах, морето… Тони по-скоро е облечена за есенна разходка в морската градина, преливаща от мрежи и един Луи Витон за разкош. Трудно ми е да преценя къде точно се пречупва баланса и се разпада инак добрия замисъл. Може би в тежестта на самата чанта, в нейните очебийни  инициали, в пърхащата настойчивост на платненките, в очилата, били май на служба в пета танкова бригада. Димитрова е застанала в поза, издаваща вик за помощ, нещо като- върнете ми цветята, те са от Кичка Бодурова. Косите са политнали в чест на братята Райт, и макар там да не е всичко олрайт, има някаква надежда за паркиране на още една или две ножици и още пет или десет грама тъмна боя. И макар да знам, че ще ми бъде забранено да стъпя в Бургас след тези думи, Тони можеше да не съчетава райе с дантела, това да не е плажен чадър в двора на Елтън Джон, Господи.

Кошница на самодива в блузата на Гери

Винаги на разположение на доброто си настроение, бизнесдамата Гери Тодорова изненадва днес в пъстро. Върху плата на ризата са накацали ведро жълто, синьо и нюанс на къпина, разположени като изсипани от кошница на самодива. Синият панталон балансира силната горна част, докато създава укрепление за силната платформа на обувките. Тодорова подчертава всичко това с театрална поза- възхищение от красивото лято. Косите  триумфират обагрени в цвета на изгрева. Какво повече може да се иска от това, освен може би една красива гривна…Гери ни поднася и нея!

Роси бърка модните хоризонти

За дамата вляво не знам, но Роси Кирилова не е имала добър ден. В избора си на дреха, тя е посегнала с грешната ръка в грешния скрин, където са почивали спокойно покупките на Фрида Кало. Ако не е това, то поне рокличката прилича на рисувана от Диего Ривера- достопочтеният съпруг на Кало. Оранжево-жълтият шал съдържа 100 процента портокалов сок от два и трийсет кутията. Обувките са прекалили с лимонтозу-то . Считам, че пълнолунието е дало отражение на очилата, които отразяват хоризонта пред Роси, за жалост- не модния хоризонт. По-скоро- Хоризонт на вълните на младостта, но не съвсем. Чантата изглежда практична ако я носи призовкарка или служител на паркинги и гаражи с пакет квитанции в него.

Камелия - не е време за търновски царици…

Добре де, ще преглътна Васил Петров, чието сако мяза на офицерски мундир, но модата на Камелия Тодорова ми идва вповече. Тази дреха, гарнирана с шапчица, ама никак не подхожда на съвремието ни, макар да ни връща към филма Търновската царица до известна степен. Блудкавите цветове, тапетните шарки, провисналата кройка, отнемат на певицата заслужения звезден силует. Маниерните обеци се свличат по шията, като гърчещи се насекоми под изгарящите нощни лампи. Шапчицата разплаква дори родените по време на Втората световна война,  когато подобен стил е бил удачен. Прическата, прокрадваща се отдолу, вероятно получава минимална пенсия, щом не може да си позволи по-добър фризьор. И отново към Петров- време е да прибере яката на ризата си, ще настине!

Дани, Кадиев - ръцете ви единствено виновни…

Петима Петканов не чакат и това е добре, защото бялото му сако предрича ръждива есен. То граничи с келнерска униформа и такава, позната в средите на скромните провинциални оркестри. Ако наречем сакото петканово Оркестър без име, то дънките направо могат да бъдат кръстени на Бой Джордж, който мисля, имаше подобни когато беше слаб. На принципа, че едно зло не идва само, са маратонките, които не могат да се кандидатират за нито един маратон, освен този по връщане на стоката и то веднага. Сашко Кадиев има окадено отвсякъде сако, блестящо в междуредието на добрия вкус. То по би подхождало на един диригент, начинаещ, или току що уволнен. Дънките текат подобно на мръсен поток, вливат се в чепици, които поради шарката си изглеждат на използвани в беритба на смокини или почистване на обор. И да цитирам Лили- ръцете им единствено виновни за пламъка изгарящ помежду ни…Затова, момчета, не ми звънете повече…
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени