Лорд Минчев за ТелеГАФ: Светкавици порят Норчето, Алиша облечена като от детско блокче, чохено контошче за Кристина и още + СНИМКИ

25 Май 2019, 16:00


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Сиромахов - да му се слави ризата…

Сиромах човек, жив дявол, ще кажете вие пред тази снимка и нищо не може да е по-невярно. Поне по отношение на ризата, облечена от едноименният господин, чието първо име е Иво, мога да дам мнение, че е твърде семпла за такава звездна висота. Под глава, съдържаща толкова хумор, сценаризъм и харизма, се проточва дълга карирана текстилна площ, върху която с еднаква радост може да се реди шопска салата, пиле фрикасе и реване, шахмат и дребни камъчета, като в игри около трафопоста на село. Харесвам криволичещите цветове, които сякаш играят ръченица по ридаещата структура на шарките. Не ви ли развеселява кутрето на дясната ръка на господина, върху което липсва дълго отглеждан нокът, полезен кога за очи, кога за уши, нос и гърло. Позата ала непризнат Велик Гетсби може да бъде в следващия сценарен план на шоуто, стига господинът да може да изиграе сам себе си. А каква брадичка, разбираш ли, да му се слави името…Амин!

Чохено контошче за Кристина

След приказката Чохено контошче, днес правя втори прочит на това словосъчетание. Кристина Димитрова, която винаги е наполовина успяла в избора на тоалет, е добре премислена в частта с роклята- сребриста, дълга, с широко деколте, изпод което блещука запазена кожа. Но кожата над всичко това, както казах ме връща към Чохено-то контошче и аз смятам, че това на Кристина е неговата съвременна интерпретация. Нека припомня, че подобни платове са били използвани за кресла или пък цели дивани а ако щете дори, плата за роклята сме виждали като завеси в добри заведения. Огромната гривна не допринася с нищо за спектакълността на облеченото. Орлин Горанов- вечният кавалер на българското естрадно пространство, е изящен в своя смокинг. Смятам, че вече е редно да бъде поканен за рекламно лице на Десизо Монни.

Светкавици порят Норчето

С какво са хранени тези коси, какво са пили… Вълнолом от русо, облива лицето на Нора Недкова- един брадърски артефакт с мило естетическо значение. Богатият грим не предполага стичащата се по-долу рокля, варираща между плажна и нощница. Метално синьото не ми вдъхва доверие , особено с тези черни светкавици, объркващи творческия замисъл и зрителското възприятие. Нора, която не е Нова, можеше да си спести този експеримент, изпод който бълбука бомба с естетически механизъм, да не кажа- две! Защо ли пък виждам девойката /която не ми постла легло/, в златистата омая на един копринен оранж, близо до портокалов сок /с малко водка, разбира се/ и на мигла разстояние до един вдъхновяващ залез… И шапки, госпожице Нора, и шапки.

Терзийска блесна в Борисова

Бизнесдамата на 2017 година Камелия Терзийска винаги е била компас за правилните модни тенденции в огромния свят на заетите жени. На рождения си ден преди дни, тя показа безбрежно въображение и посрещна близо 450 гости с дреха, аплодирана от всички. Мястото и повода позволяваха това искрящо бяло, построено от майсторската ръка на София Борисова така, че да привлече внимание и да съобрази разликата между булка и една развълнувана от празника си жена. Харесвам кокетната фризура, меките приплъзвания на кичурите, финото им извайване, търсещо дворцови прилики, без да бъде ненужно помпозно. Бижутата, към които причислявам и очите на госпожата, са подбрани с вкус така, че да не се натрапват в белия облак от тафта, дантела и коприна а да са като подбрани от личния ювелир на феята на Щастието . Отличен заслужава и съпругът на рожденичката- Илия.

Алиша облечена като от детско блокче

Господи, Алиша, толкова си шарена, би възкликнал Рене от Ало, ало, докато съзерцава тази снимка. И ще бъде прав, защото цветовата подредба по Кийс е леко смущаваща, леко наперена, направо оперена, като малка сойка, да не кажа квачка. Наистина, в детските цветни блокчета, както и в бонбонките Детска радост такива цветове изобилстваха, но вдъхновена ли е Алиша от тях или просто е бъркала нервно в гардероба, как да знам, как да знам. Резедавото якенце е наивно като детска манифестация, а в компанията на лилавото потниче си е цяла детска дискотека от 80-те . Не може много да се очаква от прическата, но поне е в цвета на дънките. Мислила ли е Алиша да си направи прическа стил Грейс Джоунс- намирам това за нова ера в предизвикателството, дано ме послуша.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени