Лорд Минчев захапа Гери-Никол: Облича се в хотелски пердета!

09 Февруари 2019, 14:00


Разпоредил съм се някои звезди да не се показват посред бял ден. Виждате какво става, когато наредбите ми не се спазват. Та, мили хора, мислите ли, че ако Гери Никол не се беше явила така на дневна светлина, щях да забележа гущероподобния плат, в който е увито тялото и.

Моделът в стил ранното фоайе на хотел Родина, както и пердетата в някои президентски апартаменти, невидели президент, може да бъде тема за двуактова оперета, но не намирам сатирик, на когото да поръчам подобно либрето. Това коси ли са или Ювиги Хан е изпратил духа си по червения килим, не ни е дадено да знаем.

Гери трудно може да бъде различена от една Деси Слава, така, че нека обърнем внимание на лице, в което съзирам чертите на Ивайло Колев. Там, с височината и тъмнината на кюмбе пращят кюмюрени цветове а шапка с размер на малка сателитна чиния, грее сякаш се опитва да ни убеди, че кръглото тяло под нея е Юпитер. Елек в стил вратичка в каубойски бар, долнище на анцуг и огромни и нелепи маратонки искат да ни убедят, че романтиката е убита. Поклонението ще бъде обявено по-нататък, пише Евгени Минчев в седмичната си рубрика „Гилотина“ за „Телеграф“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
shh
преди 3 години
-1
Евала на Евгени..тя винаги е била мега зле, най-вече прическите и са тотал щета, розови ,зелени спрейчета и тн лайнени смешни , грозни изпълнения..да плащаш на някой да се гаври с косата ти и да се показваш така..за доктор е герка николова
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Моето име
преди 3 години
-3
Тази ужасна прическа на Гери е от Васил Петровичин за една нейна награда, има я и в нейния Инстаграм, и в тоя на фризьора Васил. Ивайло Колев прави косите на клиентите си на супер световно ниво, но явно Герито е предпочела Петровичин да и прави прическата; с Ивайло са снимани не в салона му, а на събитие.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Az
преди 3 години
-4
Тази рокля е по-скоро тапицерия на обзавеждането в хотел Родина . Да не говорим за прическата чак ушите й боядисали. Ама какво да очакваш от фризьорчето до нея . Много зле.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени