Лоренцо НЕЩАСТЕН в любовта като Софи

21 Октомври 2020, 10:28


От два месеца без гадже е синът на Софи Маринова – Лоренцо. Това сподели той малко след като бе засечен в компанията на две симпатични девойки в столичен бар. „Имам много обожателки, това не го отричам. Въртят се момичета около мен, но нищо по-сериозно. Отново скъсах с приятелката си преди около два месеца“, cпoделя Лоренцо.

 

Младият изпълнител имаше сериозно гадже, с което изживяха буйна любов. През пролетта синът на Софка заряза девойката, но малко след това отново се събраха. От два месеца са разделени за втори път и Лоренцо се радва на свободата си.

 

Личният живот на младия талант прилича много на този на майка му Софи Маринова, въпреки че Лоренцо силно се надява да няма нейната съдба. „Дано нямам любовния

живот на мама“, шеговито подхвърли преди време симпатичният младеж.

 

През годините певицата изживя какво ли не е любовта, но никога не се отказа от нея. С последната й любов Гринго няколко пъти се събираха и разделяха, след което се ожениха и разведоха. След развода заживяха отново заедно и в момента са сплотена и щастлива двойка, пише „България Днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 2 години
0
Ами да се ожени за майка си или там за някоя близка роднина.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени