Лоренцо, се има за Вин Дизел: Хвърчи с 230 км/ч на Околовръсното

11 Ноември 2021, 13:05


Синът на Софи Маринова - Лоренцо, се има за Вин Дизел. Младият изпълнител явно е гледал повечко "Бързи и яростни" и решава да изпробва колко може да развие колата му. Точно като от поредицата за скъпи и бързи автомобили, Лоренцо фучи из града с бясна скорост.

Наследникът на ромската перла дава пълна газ на скъпарското си возило посред нощ на Околовръстното шосе в София, видя "България Днес".

Лоренцо започна да настъпва яко от 130 километра. Той не спира да дава газ и достига до... 226 км/ч, карайки със зверската скорост няколко секунди. При това го прави, докато държи телефона и снима с колко шофира. Нещо крайно неадекватно, при положение че всяко леко невнимание може да доведе до зверска катастрофа.

 

Синът на Софка тръгна да ускорява...

Синът на Софка тръгна да ускорява...

 

 

И... ето вече на почти 230 км/ч

И... ето вече на почти 230 км/ч

 

Дали Лоренцо е ускорил още и е стигнал до "заветните" 300 км, остава да гадаем. Чалгарят се изявява на Околовръстното с мощен "Мерцедес". След като навърши пълнолетие, Софка му подари огромен джип за около 200 000 лева. Наследникът й обаче реши да замени грамадното возилото от мама с по-практично. Синът на Софка може да е радостен, че никой не е пострадал при неговия "подвиг" зад волана. Но трябва и да е уплашен някоя камера на КАТ да не го е снимала.Ако е заснет, остава без книжка за няколко месеца. А на всичко отгоре ще трябва да плати и солена глоба, след като шофира с бясна скорост.

Ограничението на Околовръстното шосе е 80 км/ч. Фолкаджията управлява возилото със 146 километра над позволеното. При положение че е уловен от камерите ка КАТ, Лоренцо ще остане 3 месеца без книжка. И ще трябва да заплати повече от 2000 лв. глоба.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Буши
преди 7 месеца
-1
Мангал
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени