Лорина Камбурова на косъм от инцидент със самолет (Подробности)

3078
20 Февруари 2018, 11:48


Поредното пътуване със самолет за малко не приключило драматично за Лорина Камбурова, узна HotArena.

 

Връщайки се от Лондон, актрисата, екипажът и всички пътници попаднали в ужасна буря. Ситуацията била толкова страшна, че самолетът не само че не успял да кацне, но и буквално бил на косъм от това да се блъсне, тъй като летял изключително близо до земята, писа „Шоу“.

 

Беше много страшно, целият екипаж и хората бяха стресирани и се молеха всичко да мине успешно. За щастие успяхме да кацнем в Букурещ, макар и на третия път“, спомня си Лорина за ужаса, който е преживяла.

 

Дори след като стъпила на твърда земя, неволите на звездата от „Скъпи наследници“ не приключили дотук. Освен че трябвало да се придвижи с автобус от Букурещ до София, на една от спирките за почивка картата й отказала и тя нямало с какво да си плати храната. За щастие българин, който бил пред нея на опашката, й „спасил живота“, купувайки й сандвич.

 

Той направо ме спаси, иначе щях да припадна от глад в този автобус“, признава актрисата.

 

Двамата се сприятелили, като младежът дори се появил на музикалното й участие в столичен клуб. На него Лорина, дуетната й половинка Росен и куп именити музиканти представиха джаз версии на свои и чужди парчета.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени