Ловец на автографи: Мъжът нa Емилия е много ревнив!

https://hotarena.net/laifstail/lovec-na-avtografi-majat-ne-emiliia-e-mnogo-revniv HotArena.net
Ловец на автографи: Мъжът нa Емилия е много ревнив!
Тодор Петров е учител по география в столичната гимназия по фотография и полиграфия и е може би най-популярният роден ловец на автографи, узна HotArena.


От 19 години той събира автографи на български и световни известни личности. За момента колекцията му наброява близо 5000. Успява да се снима с Лейди Гага, Дженифър Лопес, Арнолд Шварценегер, Клаудия Шифър, Наоми Кембъл и още куп световни звезди.


Той е известен и като най-големия почитател на родната звезда Емилия. Двамата поддържаха доста приятелски контакт, поне до скоро. От както е с Жорж Башур обаче ситуацията се е променила коренно, споделя с тъга Тодор.


\"Напоследък малко се поскарахме заради мъжа й, защото той е много ревнив. Не й дава да се вижда с мен. Преди бяхме много близки с нея, но за съжаление така се стекоха нещата.\", разкрива ловецът на автографи пред България днес.


Хобито му обаче, освен, че го среща с куп световни знаменитости, крие и немалко рискове. Охраната на Джейсън Стейтъм му пукнала три ребра. Гардовете на Селена Гомез пък го гонили из цяла София, тъй като я притеснявал. В Милано Ники Минаж 10 минути го разпитвала за песните от последния й албум и накрая го разкарала, отсичайки, че не й е никакъв фен.

6 Коментара

:))))

преди 4 години

Пак ли натрапате чалгарските убитаци.

Коментирай

George1

преди 4 години

Стига с тая куха лейка.

Коментирай

B

преди 4 години

I kak da ne e kato znae che ne go e izbrala zaradi hubostta mu ili golemite mu kachestva osven parite

Коментирай

22222

преди 4 години

дебил голям и педал е тоя.

Коментирай

00

преди 4 години

за себе си ли говориш

Коментирай

ник

преди 4 години

Тошко е легенда

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.