Актьорът и шоумен Камен Воденичаров: НАТО да ни пази, другото е предателство!

https://hotarena.net/lubopitno/aktiorat-i-shoumen-kamen-vodenicharov-nato-da-ni-pazi-drugoto-e-predatelstvo HotArena.net
Актьорът и шоумен Камен Воденичаров: НАТО да ни пази, другото е предателство!

България е член на НАТО и трябва да брани небето си заедно с алианса. Това е мнението на няколко известни личности у нас.

 

Поводът бяха последните изявления на президента Румен Радев, че не ни трябват чужди изтребители, а ние сами трябва да се защитаваме. В същото време държаният глава, който е и главнокомандващ по време на война, обяви, че самолетите ни трябва да се ремонтират в Русия, въпреки че тя ни обяви за вражеска държава.

 

На подобно категорично мнение е шоуменът Камен Воденичаров. Актьорът обвини в страхливост, граничеща с национално предателство поведението на част от българските политици във време на вона само на 200 км от границата на България.

 

„Страната ни е в Европейския съюз, член е на НАТО и когато нямаме собствени сили да се защитаваме сами, веднага трябва да поискаме помощ и да поканим нашите съюзници да ни окажат помощ. Небето на България е част от въздушното пространство на НАТО и на целия Европейски съюз.

 

И тези хитрувания, всички тези игри „под прикритие“ трябва да престанат веднага. Защото скритият смисъл на това да няма самолети на други страни над наша територия е ние лекичко и свободничко да пропускаме руски самолети да преминават до Сърбия. Това е предателство към нас, към конституцията ни, към свободна България\", не скри възмущението си популярният шоумен.

 

Фолк певицата Лия също обяви за „България Днес\", че не вярва страната ни да може да се отбранява сама. Изпълнителката се мотивира с липсата на адекватна военна подготовка на българските младежи.

 

„Отбраната на България беше оставена някак на по-заден план през последните години. Не е тайна, че военната служба е вече пожелателна, че години наред нямаме военно обучение... По времето когато бях ученичка, имахме задължително обучение в средното училище. Сега отдавна няма такива неща.

 

Затова, честно казано, аз съм скептично настроена, че ние сами можем да се защитим като нация, като държава. Ако имаме подкрепа обаче от страна на НАТО, така или иначе, ние сме член на НАТО, тогава съм малко по-обнадеждена. Бих била по-спокойна, ако знам, че някой може да ни защити с подобаващи военни машини\", смята изпълнителката на „Старата любов ръжда не хваща\".

1 Коментара

Поплавски

преди 1 година

Имах те за нещо брано от дървото,а ти си бил в голямата камАра под дървото.Войник ходил ли си брато,или си гледал момчетата в униформи.Ако трябва да си пазиш кожата,на брат си ли ще разчиташ,или на някой от махалата?Не си ври носът там,където не му е мястото.Благодари на Слави че те приюти,иначе щеше да те гони класически глад!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.