Албена Михова говори с духове! Заснела е 16 клипа в стара къща, които ясно показват необяснимите енергии

https://hotarena.net/lubopitno/albena-mihova-govori-s-duhove-zasnela-e-16-klipa-v-stara-kashta-koito-iasno-pokazvat-neobiasnimite-energii HotArena.net
Албена Михова говори с духове! Заснела е 16 клипа в стара къща, които ясно показват необяснимите енергии

Вечно усмихнатата Албена Михова изпитва влечение към мистиката и това въобще не я притеснява, научи HotArena.

 

Блондинката не крие, че обича мистериозното и не се страхува от необичайните ситуации, в които нерядко попада. Повечето от тях са странни и необясними, но е факт, че колкото повече се случват в живота й, толкова по-интересно се чувства тя в него.

 

Когато родителите й си отиват, сенки минавали в дома й. „Само човек, който се е сблъсквал с някакъв тип усещане, действие или нещо друго, може да те разбере, всички останали по-скоро биха те сметнали за луд, за изперкал човек“, жалва се Албена, цитира „Шоу“.

 

Според нея сенките на родителите й толкова ясно са се откроявали, че не може да отрече, че не ги е видяла и се е заблудила. Майка й умира, когато Михова е на 12, а две години по-късно си отива и баща й. И двамата са покосени от рак. След тяхната кончина Албена остава съвсем сама, а останалите от фамилията й обръщат гръб. Едва на 20-годишна възраст е свикнала с факта, че е сама.  Малко по-късно родителите на нейната най-добра приятелка й станали попечители.

 

Преди време Албена репетирала в Разград за пиеса и й се наложило да отседне в стара, но обновена къща. „Оставиха ме да спя там само за една нощ, но се оказа нощ, в която аз не спах… В стаята преминаха разни жълти енергии, които все едно ме докосваха. Усещах го по врата, по лицето, много ясно. Помислих си даже за миг, че откачам. Увих се в някакъв чаршаф и така и не мигнах цялата нощ“, споделя актрисата. Интересното е, че не усетила грам страх. Вместо това решила да документира необяснимите енергии. Направила е в тъмното 16 клипа с телефона си, в които всичко се вижда ясно – как жълти кръгове се движат наоколо и минават отвсякъде.

 

 „Имам много случки с духове“, добавя блондинката и пояснява, че вече ги приема просто като среща с приятели. Признава също, че бившият й приятел Тома също е преживял сходни ситуации от мистичен характер. Докато са били заедно са улавяли нетипични звуци нощем, докато се опитват да спят. Тежка тенджера необяснимо се стоварила от само себе си от най-горния рафт на земята в един от случаите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.