Алекс Сърчаджиева: Майка ми искаше да се гордее с мен, затова следвам съветите й

https://hotarena.net/lubopitno/aleks-sarchadjieva-maika-mi-iskashe-da-se-gordee-s-men-zatova-sledvam-savetite-i HotArena.net
Алекс Сърчаджиева: Майка ми искаше да се гордее с мен, затова следвам съветите й
„Александра, аз съм си изградила своето име, ти си никой. Хващаш си твоя път и няма да лежиш на името на майка си и на баща си”, казвала Пепа Николова на дъщеря си Александра Сърчаджиева. Тази година, на 22 септември, ще се навършат 12 години от загубата на обичаната актриса. Разбира се, тя продължава да живее в паметта на публиката, за чиято любов приживе казваше, че е най-важна за нея: „Никой не може да ти каже колко си голям, ако не каже публиката”. 

Голямата Пепа Николова продължава да живее и в паметта на своите близки, приятели и колеги. А дъщеря й Александра следва заветите й. Стреми се да ги предаде на дъщеря си София, за която е казвала, че има излъчването на покойната си баба.

„Няма да забравя едни думи, които тя каза по телевизията – че иска един ден да я спрат и да й кажат, че трябва да се гордее с дъщеря си. Затова се надявам просто да вървя достойно по пътя си. Не ми е важно дали ме познават хората или не, важното е правя достойни неща”, споделяла е Александра, която освен актриса, е известна и като тв водеща на риалитито „Биг Брадър”. 

Младата актриса е признавала, че понесла изключително трудно загубата на майка си, която я е отгледала. В този тежък период неотлъчно до нея бил Иван Ласкин, с когото по-късно създават семейство.

Тя е изтъквала, че майка й била много по-различна в личния си живот. Пепа Николова всъщност била изключително ранима и чувствителна. А безпардонното й поведение, хъшлашко, както казвала, било запазено само за пред хората, за да не я нараняват. Голямата актриса отгледала сама дъщеря си, след разрива в отношенията с баща й Йосиф Сърчаджиев. Именно от нея Алекс научила всичко за живота и до днес пази заветите й. Като например този, че случайности няма. За това Пепа Николова е говорила и в свои интервюта: „Случайно и тухла не може да ти падне на главата. Знам само, че трябва да правя добро, защото доброто ражда добро. Любовта ражда нещо, омразата, злобата не раждат нищо…”. Допълвала е, че изпитва радост, когато може да дава, да помага. Тази потребност е предала и на дъщеря си. Алекс пази и ценни съвети за актьорската професия. Тях често си припомняла. Както, когато се снимала във филма „Шивачки”, пише \"Уикенд\". 

1 Коментара

ха ха

преди 6 години

С този пияница за зет надали сестро!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.