Алекс Сърчаджиева опитомява лисица

https://hotarena.net/lubopitno/aleks-sarchadjieva-opitomiava-lisica HotArena.net
Алекс Сърчаджиева опитомява лисица
Актрисата Алекс Сърчаджиева и дъщеря й София си имат нов домашен любимец.

От няколко дни вдовицата на Иван Ласкин публикува в профила си в социалните мрежи видеоклипове и снимки как хранят лисица. Животното видимо не се страхува от Алекс и дъщеря й и се приближава доверчиво, за да приеме подхвърлените й колбаси.
Приятели на Алекс Сърчаджиева обаче я предупреждават, да не се опитва да опитомява лисицата, а според думите им, фактът, че хищника не се страхува от нея, е сигурен белег, че лисицата може да е заразена с бяс. „Алекс, недей да я опитомяваш и в никакъв случай не я прибирай в дома си! Освен, че е опасно за вас, а и за животинчето – лишаваш го от естествената му среда, може и да ти съставят акт, тъй като нямаш право да отглеждаш диво животно“, предупреждават я приятели.

Преди десетилетие даже действащия тогава президент на България Георги Първанов си имаше проблеми заради отглеждането на вълчица в резиденция „Бояна“. През 2011 г. държавния глава бе заплашен от дело, тъй като се оказа, че е нарушил Закона за лова , който забранява притежаването и отглеждането на диво животно в домашни условия. Така Първанов бе принуден да се раздели с вълчицата си Зорница, която години по-рано бе открил след лов на вълци. Недоброжелателите на Първанов даже пуснаха слуха, че преди да открие и осинови бебето вълче, отгледано от него в резиденция „Бояна“, той е отстрелял майка й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.