Азис стана звезда на „Дойче веле”

https://hotarena.net/lubopitno/azis-stana-zvezda-na-doiche-vele HotArena.net
Азис стана звезда на „Дойче веле”

Материал на „Дойче веле” превърна Азис в международна звезда. Отново. Певецът бе звезда на материала за лица с обратна ориентация и тяхното приемане на Балканите, разбра HotArena.


По-голяма част от историята разказва за трудния му път към славата. Международната медия определя нашенеца като една от най-големите звезди на Балканите. Те наблягат и на неоспоримия факт, че провокациите на Азис са го направили иноватор в модерното общество, пише „България днес”.


„И до ден–днешен изпитвам предразсъдъци, които вероятно ще ме съпътстват до смъртта ми. Дори когато бях на пет или шест години, децата отказваха да играят с мен, защото казваха, че мириша”, споделя изпълнителя.


През 2016-та година Азис беше включен в статия на „Ню Йорк Таймс” след успеха на парчето си „Хабиби”. Той бе поставен на 25-то място в класацията, като „олицетворение на попфолка в света”, в статията „25 песни, които ни казват накъде отива музиката”.


В статията се говори още за Истанбулската конвенция, хомофобията и трудностите с приемане на различните хора. Азис обаче показва, че тази промяна не е невъзможна и славата му отдавна е преминала пределите на България.

9 Коментара

....

преди 4 години

Не ни интересува нито ''Дойче веле'' нито обратния Василчо.

Коментирай

Ради

преди 4 години

Ами да беше се изкъпал....

Коментирай

оф

преди 4 години

DW си търсят такива уникати да правят репортажи за тях, да има лек елемент на скандал или уау. Иначе кой ще гледа репортажа. Така, че нищо кой знае какво не е станало като са го снимали. Един от предните им репортажи в БГ беше за онова момиче с огромните устни. Sorry, не и помня името. Жалко, че това се пропагандира. Големите хора гледаме като нещо интересно и забавно за запълване на времето, но малките и младите - като пример. В Америка във всеки рекламен блок има поне 2 реклами на университети и това се представя като стремеж и цел за младите към която да гледат, а не да се стремят към живот пълен с кич и преструвки във всичко.

Коментирай

ми,

преди 4 години

Такива репортажи вече на никого не правят впечатление, изтъркаха се.Дори хората се подиграват на подобни люде.Дойче веле работи против България и българите.

Коментирай

да

преди 4 години

Да, именно, за подигравка и сеир ги правят подобни репортажи.

Коментирай

До Оф

преди 4 години

Подкрепям позицията Ви!!!

Коментирай

ами,

преди 4 години

Споменатите от вас не са уникати,а деградета.

Коментирай

Не-фен

преди 4 години

Дойче веле отдавна не е летна, критерий и критичност, дори вони на анти- българско. Срамувам се за бг журналиститу, работещи в ДВ. Чета ромската тематика в ДВ- само проблеми, купони, нелегални истории с наши роми в Германия. Сега това с Азис да не смятате, че е неутрално- позитивна статия? Само фактът, че са написали признанието за 'мирише" показва отношение. Не бих взела на сериозно ДВ, а Васко малко по- лоу профайл, че почва да дотяга. Талантлив е, но да говори по- малко и да подбира каузите. Не може на всичко да е лице, хеле пък на ЛГБТ на Балканите

Коментирай

ами,

преди 4 години

Това същество наречено Васил съм го зачеркнала от света на хората още когато си изтъпанчи голия задник на плакат до паметника на Апостола.Не може да бъде лице на нищо защото е само гъз.За такива няма нищо свято. Типичен представител на етноса си.А драскачите от ДВ са слугинажи на които им плаща като всички от гилдията. Игнорирам ги.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.