Българка е шеста по красота в света

https://hotarena.net/lubopitno/balgarka-e-shesta-po-krasota-v-sveta HotArena.net
Българка е шеста по красота в света
Представителката на България на световния конкурс „Мисис Свят 2016“ Десислава Крайчева се класира на почетното 6-о място сред 32 хубавици от цялата планета, научи HotArena.

Така след Жени Калканджиева, която също се класира шеста, само че в далеч по-престижния „Мис Свят“ през 1995 г., отново имаме повод за гордост, пише \"Всеки ден\".

Радостта, че нашенка е заела отличното място, е двойно по-голяма, особено след като през 2014-а оприличаваната с Шрек Анита Мейзер взе участие. Тази година скандалната варненка бе сред организаторите на конкурса и помогна с идеи на Десислава как да си спечели по-предно място. 

2 Коментара

Кети

преди 8 години

Как след Жени, бе, ами Елеонора Манчева, Румяна Маринова, Радост Тодорова, некласиралата се, но реално в призовата тройка Нанси... Тези се сещам в момента, сигурно има и други.

Коментирай

Кети

преди 8 години

Как след Жени, бе, ами Елеонора Манчева, Румяна Маринова, Радост Тодорова, некласиралата се, но реално в призовата тройка Нанси... Тези се сещам в момента, сигурно има и други. Жени Иванова и т.н...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.