Братът на Васил Найденов лежал в лудница! Осакатил майка си и какво ли още не

https://hotarena.net/lubopitno/bratat-na-vasil-naidenov-lejal-v-ludnica-osakatil-maika-si-i-kakvo-li-oshte-ne HotArena.net
Братът на Васил Найденов лежал в лудница! Осакатил майка си и какво ли още не

Васил Найденов не зачита роднините си от страна на баща си Михаил, за когото певецът казва, че не е проронил и една сълза, щом научил, че е издъхнал, узна HotArena.

 

По същия начин игнорирал и своите двама братя и сестра от втория брак на татко си. Най-големият от тях – Жорж, бил тежко болен и прекарал част от живота си в психиатрично заведение, разказват близки до Найденов.

 

Жорж бил отличен ученик и работел в Киноцентъра, но изведнъж започнал необяснимо да губи зрението си. Лекарите му поставили страшната диагноза аденом на хипофизната жлеза и бил опериран по спешност, писа „Ретро“.

 

Полубратът на певеца напуснал болницата в състояние на почти пълна инвалидност, а за капак лек инсулт му докарал пареза на лявата част на тялото. Все пак успял да проходи след упорит труд, но винаги имал нужда от придружител, защото не виждал. Проблемите му обаче не спрели дотам и не след дълго му извадили жлъчката.

 

Получил усложнение – залепване на част от хранопровода за гръбначния стълб, което довело до проблеми и с храненето. Въпреки това Жорж останал на пръв поглед със здрава психика, но парите, които получавал като инвалид, били крайно недостатъчни за храна и лекарства.

 

Започнал да проси, а после и да прави дребни кражби. Тръгнал по лош път, а провиненията не му се разминали и го пратили в общежитието „Кремиковци“, където обаче направил пожар и бил настанен в лудницата в Ловеч. Пуснали го и оттам, защото имал панически пристъпи, и се прибрал при майка си в столичното им жилище. Към нея не се държал добре – веднъж й посегнал с гребло за сняг, а от удара тя останала с изкривени стави на палците на ръцете.

1 Коментара

Joy

преди 6 години

Тази статия е абсолютно скалъпена в стил ЕЖК-една жена каза. Познавам лично това друго семейство и брата и сестрата. По некадърно написан материал от вас рядко съм чела. А и не е хубаво да пишете лъжи за вече починал човек като Жоро. Това, че г-н Найденов не поддържа отношения нито с брат си Любо нито със сестра си Таня и племенниците си е негово решение. Хората са абсолютно нормално семейство и едва ли ако прочетат материала ще им стане приятно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.