Браво! Люси видимо се ВТАЛИ (СНИМКИ)

Режисьорът Люси Иларионов видимо е отслабнал покрай танците в „Денсинг старс“. Чаровникът не спира да топи килограми и продължава да танцува все по-добре видя HotArena.net.

https://hotarena.net/lubopitno/bravo-lusi-vidimo-se-vtali-snimki HotArena.net
Браво! Люси видимо се ВТАЛИ (СНИМКИ)

Режисьорът Люси Иларионов видимо е отслабнал покрай танците в „Денсинг старс“. Чаровникът не спира да топи килограми и продължава да танцува все по-добре видя HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Режисьорът Люси Иларионов видимо е отслабнал покрай танците в &bdquo;Денсинг старс&ldquo;. Чаровникът не спира да топи килограми и продължава да танцува все по-добре видя HotArena.net.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Журито не пести комплименти по негов адрес, а публиката е във възторг от изпълненията му.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Люси не крие вълнението си от факта, че от ден на ден става все по-лек. А зрителите са удивени от силата на волята и упоритостта му да танцува непрекъснато и то все по-добре.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Напук на всички, които го бяха отписали от формата Люси показа, че танците не са привилегия само на слабите. Звездата се завърна на сцената с гръм и трясък, след като преди повече от 8 години я напусна като певец и танцьор.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Въпреки че му е изключително трудно Люси продължава да тренира. . Илиана Раева вече насърчи Люси, че участието му в шоуто би могло да се превърне в една кауза, а това още повече го надъха за рекордни постижения, пишат от <a href=\"http://www.kliuki.net/miliyat-kolko-se-vtali-lyusi-sled-macheniyata/\" target=\"_blank\">kliuki.net.</a></span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">До момента Люси е успял да свали над 40 килограма, а екипът и колегите му непрекъснато му се възхищават за волята.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Освен усилените тренировки Люси се подлага и на строга диета. А резултатите са видими и Иларионов изглежда все по-добре.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">На последния лайф Люси се представи блестящо. А съдийката Галена Великова с основание му каза: &bdquo;Никой не танцува толкова добре с тялото, както го правиш ти на тази сцена!\".</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.