Британка си направи 51 операции, за да заприлича на Нефертити (СНИМКИ)

52-годишна британка шокира света с корекциите си. Нилън Намит се е подложила на повече от 51 пластични операции, за да изглежда като Нефертити, видя HotArena.net.

https://hotarena.net/lubopitno/britanka-si-napravi-51-operacii-za-da-zaprilicha-na-nefertiti-snimki HotArena.net
Британка си направи 51 операции, за да заприлича на Нефертити (СНИМКИ)

52-годишна британка шокира света с корекциите си. Нилън Намит се е подложила на повече от 51 пластични операции, за да изглежда като Нефертити, видя HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">52-годишна британка шокира света с корекциите си. Нилън Намит се е подложила на повече от 51 пластични операции, за да изглежда като Нефертити, видя HotArena.net.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Нилън, която е по професия художничка буквално се влюбила с образа на древната царица. И решила, че и тя трябва да се сдобие с лицето й. Превъплъщението й коствало повече от 200 000 лири и над 20 години, за да постигне целта си.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Намит споделя, че често й се явявала насън. &bdquo;През моето детство и юношество имах постоянни сънища за древната кралица. Това бяха видения с невероятна интензивност. Можех да видя къде живее, кои са нейните служители, нейните стаи и дори какво яде. И въпреки че в началото се плашех, започнах да проучвам сънищата си&ldquo;, разказва тя.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Когато е станала 23 години Нилън решила да се подложи на психоанализа. След няколко сеанса с терапевта й стигнали до извода, че има задгробен живот и тя преродената Нефертити. Това станало и повод британката да се подложи на шокиращите операции, пишат от famousplastic.net, цитира&nbsp;<a href=\"http://kliuki.ws/britanka-si-napravi-51-operacii-za-da-stane-nefertiti-snimki/\" target=\"_blank\">kliuki.ws.</a></span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">За да се сдобие с лика на Нефертити Нилан използвала като модел 3 300-годишната статуя на египетската царица. Първите си операции направила през 1987 година. Днес Нилан има повече от 51 пластични операции и е изключително доволна от вида си. Още повече, че привлича погледите и на 20-годишни младежи.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p>

2 Коментара

ужас

преди 11 години

Тая е за лудницата! Терапевтът и е за затвора! Гледат я младежите, как няма да я гледат! И това да си го причиниш сам........ Нямам думи!

Коментирай

desita1

преди 11 години

Урод , направо си е психо от всякъде тая !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.