Дългия не иска да чуе за Кали (Как го е предала певицата)

https://hotarena.net/lubopitno/dalgiia-ne-iska-da-chue-za-kali HotArena.net
Дългия не иска да чуе за Кали (Как го е предала певицата)

Дълбока пропаст е зейнала между фолкпевицата Кали и телевизионния водещ Слави Трифонов. Двамата имат много общо минало, което обаче не е причина за близка дружба. В последните години двамата нямат никакъв контакт по между си и се държат така, сякаш са си сърдити, научи HоtArena.

Причината за обтегнатите им отношения, разбира се, са свързани с пари, пише \"Уикенд\". Трифонов дълго въртял Кали, че ще запишат дует заедно. Тя самата вярвала, че с това ще тласне кариерата си в нови висини. И макар Трифонов никога да не изпълнил обещанието за общо парче, той доста подпомогнал Кали да се лансира сред куп други певици в жанра.

Именно Слави пръв я качва на няколко големи сцени, помага й да намери музиканти и текстописци за провокативните й парчета. Записва й албум. Инвестира в гласа й и насреща получава част от приходите й за участия. Няколко години, след като двамата са работили заедно обаче, идва време на затишие. Дългия изведнъж решава, че не иска да инвестира повече в музикалните си открития.

Тогава именно Кали решава, че и е време да потърси нови хоризонти за покоряване. Свързва се със собственика на „Пайнер” Митко Димитров и зад гърба на Дългия му предлага услугите си. Така става поредната предателка в очите на Слави.

Той обаче избира да не й се сърди, защото отдавна е изчерпал интереса си към кариерата й. Без капка лицемерие обаче къса не само професионално с нея, но и като приятел.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.