Джакпот \"Пика\" за 100 000 лв. от обединената бонус игра на игрални зали WINBET падна в Благоевград

https://hotarena.net/lubopitno/djakpot-pika-za-100-000-lv-ot-obedinenata-bonus-igra-na-igralni-zali-winbet-padna-v-blagoevgrad HotArena.net
Джакпот \"Пика\" за 100 000 лв. от обединената бонус игра на игрални зали WINBET падна в Благоевград

София, 21 април 2022 г. – Джакпот „Пика“ на стойност 100 000 лв. от обединената бонус игра 4 Jackpots на игрални зали WINBET бе спечелен от клиент на залата на компанията в Благоевград. Това е първият джакпот „Пика“, спечелен в рамките на играта и най-високата изплатена премия от нейното начало на 1 април.

 

 4 Jackpots е наградна игра, в която участват активните клиенти на избрани зали WINBET в цяла България. Джакпотната система на играта има четири различни по стойност суми за печелене – пика, купа, каро и спатия, като ниво пика е с най-голяма стойност, а ниво спатия с най-ниска.

 

В зависимост от своята игрална активност, клиентите на игрални зали WINBET печелят талони за участие в разпределението на четирите джакпота в играта, което се провежда всяка сряда от 22:00 ч. в рамките на обединена бонус игра във всички участващи в промоцията зали на WINBET в страната.

 

Пълна информация за правилата и условията за участие в играта 4 Jackpots е налична в игралните зали на WINBET в цялата страна.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.