Джерард Бътлър копае домати в Бояна

https://hotarena.net/lubopitno/djerard-batlar-kopae-domati-v-boiana HotArena.net
Джерард Бътлър копае домати в Бояна

Джерард Бътлър копае домати в Бояна, научи HotArena.

 

Звездата на киното бил много впечатлен от градината, която са си направили в българския Холивуд и на шефа се престорил, че обработва зеленчуците там. Дори дал ценни съвети.

 

Иначе съвсем сериозно заявил, че в Киноцентъра са най-хубавите домати и въобще зеленчуци, които е опитвал в живота си. В Бояна е изградено истинско малко стопанство, където се отглеждат органични продукти, писа „Телеграф“.

 

От една страна, градината е идеална за всеки филм, който би имал нужда от показване на някаква пасторална сцена с фермерски привкус, а от друга, реално дава превъзходна органична храна без изкуствени подобрители. В стопанството има и няколко кокошки, които снасят чудесни яйца, хвалят се родни кинаджии.

 

Миналата година Бътлър си взе куче от България – женско, кръсти го Шуши. При сегашното си гостуване у нас той изобщо не се разделя с нея.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.