Джунглата излекува Владо Карамазов

https://hotarena.net/lubopitno/djunglata-izlekuva-vlado-karamazov HotArena.net
Джунглата излекува Владо Карамазов

Владо Карамазов не само че не се оплаква от джунглата, в която работи, водейки „Сървайвър” в момента, но точно обратното – благодарен е за новите условия, в които живее. Неочаквано те станали причина за разрешаването на негови здравословни проблеми. Звездата сподели това в социалните мрежи, показвайки своя снимка, за която твърди, че е запечатала най-добрата му версия в момента.

„Това е най-доброто от мен на 42. Храната, въздуха, стресът са решаващо нещо. Отидете за месец далеч от града, там, където всичко е чисто, и ще видите голямата промяна на тялото. Решавах едни здравословни проблеми месеци наред и нищо. След месец сред природата всичко изчезна. Няма извод, просто факти”, коментира актьорът. Той не уточнява какви са били здравословните му проблеми, но е известно, че от доста време се оплаква от болки в кръста и гърба, получени като следствие от работата в театъра. Нищо чудно джунглата да ги е излекувала.

1 Коментара

Мими

преди 2 години

Ами да отива и Азис там тогава. Джунглата да излекува и него !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.