Драго Симеонов пътува с трамвая

https://hotarena.net/lubopitno/drago-simeonov-patuva-s-tramvaia HotArena.net
Драго Симеонов пътува с трамвая
Драго Симеонов винаги е изглеждал позитивен човек с лек характер. И не само по телевизията, а и на живо. Като, например, в столичния градски транспорт, където често може да бъде забелязан. Толкова често, че вече никой не се учудва, когато разпознае радио журналиста, който пак ще е водещ на новия сезон на предаването „Дом за всеки” по Нова тв.

Определението „земен” точно пасва на Драго. Той ползва градския транспорт от дете, контактува усмихнат с всички, вежлив е и притежава завиден оптимизъм, който му печели симпатии, а и много победи без битки в професионален план. И това съвсем не е пресилено, защото повечето шансове в кариерата си Драго е получавал ей така случайно. Иначе заслугите за успешните проекти, в които участва, са си лично негови.
Още като малък, Драго проявявал интерес към радиото и телевизията. Бъдещият журналист бил почитател на Димитър Туджаров-Шкумбата, следял комедийните му програми и после опитвал да направи свои собствени като записвал смешките си на касетофон. В училище бил прилежен, не се бунтувал много, но пък и не се отличавал с кой знае какво. Освен с обичта си към пътешествията. Драго учел в столичната немска гимназия, която била доста отдалечена от дома му, заради което родителите му купили карта за градския транспорт. Драго я използвал не използвал, за да отиде на занятия, а и за да обикаля из града. Оттогава той пътува с автобуси и трамваи из столицата. И все още обича да разглежда, разучава, открива нови интересни места, заради което и предаването „Дом за всеки” като че ли е точно за него, пише \"Уикенд\".

„Спомням си, че месечната карта струваше 5 лева, а това си беше сериозна сума по онова време, така че гледах да я изразходвам максимално”, споделял е Драго за пътешествията си из София, когато бил ученик. Той няма нито шофьорска книжка, нито кола: „Не изпитвам нужда да имам собствено возило, тъй като така се чувствам нормален човек, част от всички и всичко”. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.