Дуо студентки по психология събират бг елита на любовно рандеву KeLi Psychological Academy

https://hotarena.net/lubopitno/duo-studentki-po-psihologiya-sabirat-bg-elita-na-liubovno-randevu-keli-psychological-academy HotArena.net
Дуо студентки по психология събират бг елита на любовно рандеву KeLi Psychological Academy
Ако си задавате въпросите: Как да стана суперверсия на самия себe си, за да съм по-успешен в презентирането ми пред противоположния пол? Как да успея да накарам него или нея да се влюби дългосрочно в мен, така че да не ме гледа просто като секс играчка? То Вие трябва непременно да присъствате на тренинг-семинара “Как да повишим своя любовен коефициент” организиран от две красиви и интелигентни психоложки.


Отговорите може да откриете по точните формули, разработени от KeLi Psychological Academy на 8-ми март от 19.00 ч. в дизайнерския Rossini Bar&Dinner на бул. Арсеналски 81 (срещу басейна “Спартак”).


Лилия Стефанова и Кети Вандова ще изнесат психологически семинар по нестандартен начин, в предразполагащата и уютна атмосфера на клуба. Идеята е гостите едновременно да се учат и забавляват.


Бизнесмени, спортисти и красиви жени ще могат да разменят опит в любовно рандеву, а кой знае - може пък да срещнат там и принца/принцесата на мечтите си.


За поддържане на настроението ще има лайв изпълнения и награди за най-смелите участници в ролевите игри.


Мис Вселена 2012 Жана Янева пък ще бъде сред специалните гости на събитието, за да разкаже повече за опита си на красива жена в обществото. Христо Сиракова пък ще сподели немалкото си наблюдения като желан от всички жени мъж.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.