Георги Блажев смяна памперси наравно с жена си Ива

https://hotarena.net/lubopitno/georgi-blajev-smiana-pampersi-naravno-s-jena-si-iva HotArena.net
Георги Блажев смяна памперси наравно с жена си Ива

Георги Блажев се включва активно в грижите за новородената си дъщеря София. Паленелистът от предаването „На кафе” има по-голям син от първия си брак и вече е натрупал опит в отглеждането на деца. Затова помага всячески на жена си Ива Папазова - както в нощното дундуркане на бебето, така и в смяната на памперсите. Колегите му от телевизията не спират да го хвалят, че е баща за пример.

 

Блажев казва, че с новородено в къщата му е доста трудно да си доспива, затова ходи с огромни торбички под очите на работа. „Чувал съм, че бебетата спят „като ангели”, но нашето спи „като човек, който е на електронно парти в Ибиса”. Този пост е поздрав за всички майки, които кърмят (стига, разбира се, да имат тази възможност). Признавам си, че досега съм смятал кърменето за даденост, нещо, което се отдава супер естествено на всяка жена. Вече знам колко постоянство, упоритост, лишения от храни и здрави нерви се изискват. Момичета, на ваше място щях да си го пиша в CV-то!”, коментира Блажев в социалните мрежи. И допълва, че всички трудности си заслужават, защото наследниците му са най-голямото му щастие.

Ето какво още е споделял авторът по темата: „Всеки ден някой, нещо, често самите ние, ни бута в блатото. Едно-единствено въже ни вади оттам - любовта. И често ръцете му в другия край са ръцете на дете. Децата са огледало на нашата сила и лупа на нашата слабост. Колкото и да е трудно, да не пуснем злобата и апатията в себе си, да държим бента високо. Да ги пазим. Можем. Струва си”


Писателят и панелист  се сдоби с рожба от женски пол на 23 септември. Той се похвали, че е бил неотлъчно до жена си по време на раждането. Блажев до последно не спря своята активност в социалната мрежа, снима се директно от столичната болница „Надежда” и веднага показа новороденото, макар и със скрито лице.


Детето е първо за младата майка Ива, но е второ за Георги, който има 3-годишен син на име Боян от предишна връзка. Момченцето е приело добре новината, че вече е батко. Известно е, че се разбира добре и с мащехата си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.