Геро: Извадиха ми втори камък от бъбрека

https://hotarena.net/lubopitno/gero-izvadiha-mi-vtori-kamak-ot-babreka HotArena.net
Геро: Извадиха ми втори камък от бъбрека
Обичаният актьор Герасим Георгиев-Геро, бе приет по спешност в столичната \"Света Анна\", от където публикува снимка от болничната стая, видя HotArena.


Почитателите и колегите му се изплашиха да не би да е получил сърдечна криза или да е вдигнал високо кръвно, от което страда, но той ги успокои, че вече всичко е зад гърба му и е имал камък в бъбреците. \"Галерия\" го потърси, за да разкаже за здравословните си премеждия. 


\"Имах камък и го извадиха с безкръвна оперция. Благодарен съм на докторите, сега се чувствам добре и вече съм вкъщи. Не съм имал бъбречна криза или остри болки. Отдавна занех, че имам камък и реших да го махна сега, с планирана операция, защото съм по свободен.Нямаше никакви усложнения, операцията беше на 8 юни и продължи час. Нямах страх от самата упойка. А и преди 4 години са ми правили същата интервенция, пак имах камък и знаех през какво ще премина\", каза Геро. 


Това не са първите му здравословни проблеми. Преди 18 години преживява тежка катастрофа и започва ударно да качва килограми. Било около 8 сутринта, валял дъжд и в последния момент видял, че в неговото платно е навлязъл камион. Набил спирачки, но било късно. Последвал челен сблъсък. Докторите не можели да повярват как се е отървал само с одраскване на окото. 


\"Явно нещо ми се обърна метаболизмът. Но по-добре да съм качил килограми, отколкото да ме няма. Цяло чудо е, че оцелях\", споделя Геро. Той вече напълно се е възстановил и от операцията, при която му извадиха камък от бъбрека и чака с нетърпение отново да се качи на сцената след принудителното затваряне на театрите заради коронавируса. 


\"Карантината изкарах вкъщи с дъщеря ми и жена ми, вземах мерки, миех си ръцете. Кризата удари най-много културата. За нашия сектор нищо не се говори, първи ни затвориха, последни ни отварят\", огорчен е Геро. 

1 Коментара

Винетка

преди 4 години

Геро, погледи Дони и направи наполовината на него. С чиста, предимно сурова, балансирана растителна храна, ще си решиш всички здравословни проблеми.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.