Гибона преспал със 7 жени в един ден

Неизчерпаемото чувство за хумор на Божидар Искренов и успехите му на терена го правят любимец на футболните запалянковци. Гиби и до днес остава легенда с хвалбите си, че е натръшкал в леглото си седем фенки само за 24 часа, разбра HotArena.net.

https://hotarena.net/lubopitno/gibona-prespal-sys-7-jeni-v-edin-den HotArena.net
Гибона преспал със 7 жени в един ден

Неизчерпаемото чувство за хумор на Божидар Искренов и успехите му на терена го правят любимец на футболните запалянковци. Гиби и до днес остава легенда с хвалбите си, че е натръшкал в леглото си седем фенки само за 24 часа, разбра HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Неизчерпаемото чувство за хумор на Божидар Искренов и успехите му на терена го правят любимец на футболните запалянковци. Гиби и до днес остава легенда с хвалбите си, че е натръшкал в леглото си седем фенки само за 24 часа, разбра HotArena.net.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Хората ме обичаха, жените ме обожаваха, винаги е имало страшно много мацки около мен. Във всички барове ме посрещаха с отворени обятия, а с едно намигване цялата нежна тайфа се пренасяше на моята маса\", разказва само част от подвизите си Гибона, който получава този си прякор още в училище заради сравнително ниския си ръст.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Във футбола влиза случайно, след като треньор на &bdquo;Левски&rdquo; забелязва как малкият Божидарчо прави няколко успешни отигравания по време на игра с приятели и го привиква в отбора.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Гиби Искренов е един от малкото известни български футболисти, позволили си да играят и за &bdquo;Левски\", и за ЦСКА, без това да помрачи техния ореол на футболни легенди.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Синята част от футболна България и до днес боготвори своя идол, който умееше да връзва по няколко защитника на фльонга. Самият Искренов винаги се кълне, че единствено &bdquo;Левски\" има място в сърцето му.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Личният му живот не се отличава от типично българския сценарий &mdash; голяма любов, сватба, наследници и развод и в момента Божидар и първата му съпруга Алина дори не си говорят.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Около Гибона винаги има много жени и това разбива брака му. На него ангелът му хич го няма, когато трябва да го пази от нежните изкушения.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Чувството му за хумор му докарва прякора &bdquo;Радостта на народа&ldquo; и му позволява да се опълчи дори на известната футболна звезда Денис Родман по време на пребиваването му в &bdquo;Базата&rdquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Гиби се забавлява искрено в &bdquo;Къртицата\" и като нищо може да спечели шоуто и обещаните хилядарки от продуцентите. А оттам &mdash; нататък ще се намерят достатъчно желаещи да споделят с Радостта на народа наградата.</span></p>

1 Коментара

555

преди 10 години

Prespal e sas 7 jeni za edin de ama v sanishtata si.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.