Гуру яде по 7 пъти на година

Гуру от Шри Ланка втрещи света с признанията си, че яде по 7 пъти на година. Кърби де Ланерол твърди, че се храни само със светлина, въздух и божии вибрации научи HotArena.net.

https://hotarena.net/lubopitno/guru-qde-po-7-pyti-na-godina HotArena.net
Гуру яде по 7 пъти на година

Гуру от Шри Ланка втрещи света с признанията си, че яде по 7 пъти на година. Кърби де Ланерол твърди, че се храни само със светлина, въздух и божии вибрации научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Гуру от Шри Ланка втрещи света с признанията си, че яде по 7 пъти на година. Кърби де Ланерол твърди, че се храни само със светлина, въздух и божии вибрации научи HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Шриланкиецът стана изключително популярен, след като се появи в американско шоу, където разказа невероятната си история. Експерти обаче предупреждават, че неговия пример може да доведе до фатални последици.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Кърби твърди, че през последните пет години не е консумирал почти никаква храна. Той е последовател на бретарианството и не яде друго, освен въздух.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Гуруто все пак признава, че през последните 10 месеца е изял седем малки ястия под 500 калории всяко. &bdquo;Когато ям истинска храна се чувствам болен и уморен&ldquo;, казва той.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Целта на живота на шриланкиеца е да научи другите на бретарианство, а също така и да постигне безсмъртие. Според него процесът на стареене може да се обърне и човек да стане безсмъртен.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Извън вас има енергийни източници, по-мощни, отколкото калориите в храната&ldquo;, твърди още той. Според него човек може да се зарежда с енергия от вятъра, от слънцето и дори от вибрациите.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">В миналото Кърби е наркоман, но на 16 спира с дрогата и става шампион по стрелба с пушка. Сега е бизнесмен и съветник в социалното министерство на родината си.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Кърби има много последователи, и мнозина са желаещите да последват примера му. Особено след като се разчуло, че е единственият човек завършил маратон, след като консумирал вода в продължение на три месеца.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Де Ланерол, твърди, че е останал изумен от признанията на хора, които твърдели, че не са яли повече от 6 години и не са пили вода в продължение на 40 денонощия. Особено се впечатлил от разказите на гуру, който твърдял, че ракът и диабетът са причините от храната.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Външният вид на Кърби, както и признанията му определено впечатляват много хора. Въпреки това медицински експерти са против практиките му, тъй като вече няколко негови ученици са загинали, опитвайки да възприемат начина му на живот, пише \"Преса\".</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.