Иван и Андрей издават книга за Деня на будителите

https://hotarena.net/lubopitno/ivan-i-andrei-izdavat-kniga-za-denia-na-buditelite HotArena.net
Иван и Андрей издават книга за Деня на будителите
Продуцентите и ТВ водещи Иван и Андрей ще представят издание, поместило в себе си всеобхватната история на България от древността до наши дни, разбра HotArena.


Книгата на популярното дуо от екрана ще се промотира на 1 ноември, Деня на будителите. \"Ще върнем нашите сънародници с хиляди години назад. Ще има много интересни истории, част от които военни. Наистина ще бъде четиво, с което всеки българин ще се гордее. Идеята е да включим илюстрации от всички сезони на \"Фермата\", тъй като е едно от най-българските предавания\", споделя Иван пред Телеграф.


В книгата има и обръщения към читателите. \"Скъпи читателю, благодарим ти, че избра да приютиш при себе си това късче от България, каквото е Алманахът. Той достигна до теб благодарение на \"Фермата\". Позволи ни да споделим с теб тези безценни моменти и емоцията от любимото телевизионно шоу на много българи. Кой знае, може един ден да се почувстваш достатъчно смел и да участваш в предаването\", пише в книгата.


\"Алманахът\" е част от мисията на шоуто, което се излъчва по бТВ. Чрез него предаването заживява свой собствен живот. Екипът на изданието вярва, че то ще послужи на поколения българи, където и да са по света, да имат своите български герои и своите български мечти. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.