Иво Димчев търси певци срещу 3 бона

https://hotarena.net/lubopitno/ivo-dimchev-tarsi-pevci-sreshtu-3-bona HotArena.net
Иво Димчев търси певци срещу 3 бона

Иво Димчев ще прави авторски спектакъл и търси певци - 3-ма мъже и 3 жени, които да се включат, узна HotArena.


За 6 седмици репетиции избраните ще получат хонорар 3000 лева и по 1500 лева общо за трите премиерни представления във Виена. Авторският спектакъл на Димчев ще носи името \"In Hell with Jesus\". Репетициите ще се проведат през май, юни и юли в София. \"Търся певци, заплащане 3000 лв за 6 седмици репетиции и по 1500 лв общо за трите премирнии представления във Виена. за да участвате в кастинга ми, пратете акапелно изпълнение на песните ми Kill и Sucker. Репетициите започват на 10 май в София. Добър английски език задължителен\", обяви Димчев във Фейсбук. 


Премиерните дати са 3, 4 и 5 август във Виена, като изпълненията ще бъдат част от \"Импулстанц фестивал\". На 16 декември предстои премиера и в Брелин, в театър Hau. Освен, че подготвя спектакъла, Димчев е готов и с две нови парчета. \"Две нови чалги написах тези дни. Едната се казва \"Чукам на поразия\", другата - \"Райна Кабаиванска\", каза той, но не издаде повече. Твърди само, че парчетата са божествени, пише Телеграф. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.