Изложи ли се Яна Маринова в \"Гласът на България\"?

Яна Маринова отнесе куп критики като водеща на музикалното риалити „Гласът на България“, научи HotArena.net. Звездата от „Стъклен дом“ и „Фамилията“ показа, че колкото и добра да е като актриса, като водеща изобщо не се справя.

https://hotarena.net/lubopitno/izloji-li-se-qna-marinova-v-glasyt-na-bylgariq HotArena.net
Изложи ли се Яна Маринова в \"Гласът на България\"?

Яна Маринова отнесе куп критики като водеща на музикалното риалити „Гласът на България“, научи HotArena.net. Звездата от „Стъклен дом“ и „Фамилията“ показа, че колкото и добра да е като актриса, като водеща изобщо не се справя.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Яна Маринова отнесе куп критики като водеща на музикалното риалити &bdquo;Гласът на България&ldquo;, научи HotArena.net. Звездата от &bdquo;Стъклен дом&ldquo; и &bdquo;Фамилията&ldquo; показа, че колкото и добра да е като актриса, като водеща изобщо не се справя.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Зрителите буквално заляха социалната мрежа с критики към актрисата. &bdquo;Да си ходи, въобще не става за водеща&ldquo; пишат потребители в мрежата.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Още със старта на предаването Яна правеше грешка след грешка. Актрисата забравяше репликите си, задаваше глупави въпроси на журито и участниците, а също така преднамерено пропускаше да попита за мнението на журиращите изпълнители, пишат от <a href=\"http://www.kliuki.net/yana-marinova-se-izloji-v-glasat-na-balgariya/\" target=\"_blank\">kliuki.net.</a></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">В крайна сметка това й спечели доста негативи от страна на зрителите. &bdquo;Яна Маринова е много лош избор за водеща, никакво чувство за хумор, много дървена и изкуствена.....това е непрофесионално&ldquo;, &bdquo;Не спря да прави гафове цяла вечер&ldquo;, пишат други и твърдят, че актрисата се е държала изключително непрофесионално на сцената.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Като цяло очакванията на зрителите бяха, че Яна ще бъде на ниво, но актрисата сякаш изпадна в сценична треска. &bdquo;Държи се като ученичка, сякаш никога не е била пред камерите&ldquo;, пишат разочаровани зрители.</span></p>

3 Коментара

к

преди 11 години

Добре си беше като за първи път водеща знаете само да оплювате.

Коментирай

зрител

преди 11 години

С този стържещ глас и равна интонация изобщо не се справя.Няма и излъчване на водеща.

Коментирай

ненко

преди 11 години

изобщо яна не може да води ,тя е изкуствена и от камерите това не може да се скрие,слави нямаше ли кого да покани за водещ,точно нея ли избра,просто не се справя.........това е...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.