Жена блъска Мутафчиев, той й се извинява с писмо и я кани на театър

https://hotarena.net/lubopitno/jena-blaska-mutafchiev-toi-i-se-izviniava-s-pismo-i-ia-kani-na-teatar HotArena.net
Жена блъска Мутафчиев, той й се извинява с писмо и я кани на театър
Големият ни актьор Христо Мутафчиев показа, че е джентълмен и след неприятна случка с жена й се извини, като... я покани на театър.

\"Миналата седмица бях на представление на студентите от НАТФИЗ. На излизане от академията една жена така ме блъсна по тротоара, че изревах, скарах й се, а най-вероятно съм казал и нещо грубо. И ето тази жена ме намерила, изпратила ми писмо и мартеничка, извинява се и твърди, че се чувства засрамена, дори смазана от ситуацията. И се замислих какви хора има. Истината е, че аз трябва да й се извиня, защото грубият бях аз.

Обаче й благодаря за възпитанието. Та някои запознанства започват по този начин в живота, с уроци\", сподели шефът на Съюза на българските артисти. По-късно джентълментът Мутафчиев също изпратил писмо до новата си приятелка с автограф и новата си книга. \"Предложих й и да дойде на театър. Сама да избере постановката. Много се радвам, че вече имам нов приятел в нейно лице\", щастлив е Мутафчиев.

Според него не само на 8 март трябва да почитаме жените до себе си, а да сме им благодарни всеки един ден. \"Аз на любимите си същества от женски пол всеки ден благодаря. Благодаря и на Господ, че още съм жив, радвам се на живота и творя\", завърши Мутафчиев. От години актьорът живее с хубавата Елица, с която се запознали като на шега. Баща й, който е оператор, прошепнал на Христо, че има хубава щерка. Двамата се харесали. Разстоянието София - Варна не било фатално, защото на ден си изпращали десетки есемеси. Последният такъв бил с предложение за брак. Оженили се във Варна. Двамата вече имат две деца, а при последното ходене до Израел татуирали имената си на ръцете - техните и на децата им. \"Така се обричаме за цял живот\", смята щастливият Христо Мутафчиев, цитиран от България Днес.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.