Жената на Шкумбата му сервира в луксозна „Тойота“ за 60 бона! София го глези вече цели 37 години

https://hotarena.net/lubopitno/jenata-na-shkumbata-mu-servira-v-luksozna-toiota-za-60-bona-sofiia-go-glezi-veche-celi-37-godini HotArena.net
Жената на Шкумбата му сервира в луксозна „Тойота“ за 60 бона! София го глези вече цели 37 години

Димитър Туджаров-Шкумбата е случил на съпруга! Жена му София се раздава неуморно за него от цели 37 години и нито за миг не се оплаква, узна HotArena.

 

Тя дори се е превърнала в негова лична сервитьорка, видяха през  „далекобойните“ си обективи папараците на „Уикенд“.   Онзи ден комикът бе засечен да седи умислен в джипа си – нова луксозна „Тойота“ за 60 бона, на тиха уличка в столичния кв. „Редута“. В същия район е просторното семейно жилище на разказвач №1 на вицове, но защо ли той кибичеше в колата със спрян двигател? Оказа се, че славният петричанин изчаква жена си да му донесе закуска. Госпожата беше отскочила до намиращата се в близост сладкарница, за да му купи оттам бутер банички, понички и кафе.  

 


Когато София се зададе с лакомствата, Шкумбата буквално грейна зад волана. Минута по-късно червенокосата дама вече сервираше храната на житейския си партньор през отворения му страничен прозорец.   

 


Щом пое плика с баничките, комикът тутакси бръкна вътре, извади една и я мушна в устата си. После отпи голяма кафе и хлъцна доволно. Междувременно съпругата заобиколи автомобила и се настини на дясната предна седалка. Джипът остана на място още няколко минути, тъй като Туджаров не пожела да потегли преди да се е заситил.   

 

1 Коментара

Буболинчо

преди 5 години

Авторе, от къде разбра, че е хлъцнал доволно? Шеговито е като четем, но не е реално.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.