K2 Bar & Dinner с грандиозно откриване с Жана Бергендорф и DJ Doncho! Луиза Григорова и съпругът й Мартин Макариев наблюдаваха шоуто от първия ред

https://hotarena.net/lubopitno/k2-bar-dinner-s-grandiozno-otkrivane-s-jana-bergendorf-i-dj-doncho-luiza-grigorova-i-saprugat-i-martin-makariev-nabliudavaha-shouto-ot-parviia-red HotArena.net
K2 Bar & Dinner с грандиозно откриване с Жана Бергендорф и DJ Doncho! Луиза Григорова и съпругът й Мартин Макариев наблюдаваха шоуто от първия ред

Най-новото заведение на територията на Spa столицата на Балканите Велинград - K2 Bar&Dinner, отвори врати официално в събота (23.06.2018г.) с грандиозно парти.

 

Точно в 19.00ч. началото поставиха „Body Art Хостеси”, които посрещаха всички поканени с чаша шампанско. Веднага след това на „Стената на славата” журналистите от Hilife и Code Fashion, увековечиха момента между гости и домакини.

 

Собствениците бяха изправени пред забавно предизвикателство, изненада, в което самия Шеф Петър Михалчев провери до колко са добри кулинарните им умения. Пърженето на яйца се оказа не лека, но за сметка на това изключително забавна задача.

 

Кетърингът на събитието беше феноменален. Изключително разнообразие на цветове, вкусове, аромати.

 

За доброто настроение на всички празнуващи се погрижиха – Жана Бергендорф и DJ Дончо, а в 22.00ч. небето над града се озари от прекрасна заря. Още от първия си ден екипа на K2 Bar&Dinner даде заявка за място, в което отношението и обслужването са на водещо ново. Ако все още се чудите къде да прекарате няколко часа в приятна компания, вкусна храна и освежаващи напитки.

 

На територията на заведението бяха забелязани и съпрузите Луиза Григорова и Мартин Макариев, които бяха отседнали за няколко дни в Arte Spa & Park hotel.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.