Калин Сърменов си взел само мъже за кумове

https://hotarena.net/lubopitno/kalin-sarmenov-si-vzel-samo-maje-za-kumove HotArena.net
Калин Сърменов си взел само мъже за кумове
За сватбата си с втората си съпруга Боряна Калин Сърменов поканил за свои кумове само мъже, научи HotArerna. Не става дума обаче за гей двойка, а за приятели на актьора още от детските години. „Иван и Краси са много близки мои приятели, колко истории имаме заедно, разделяли сме се, сдобрявали сме се, но те са най-близките ми приятели вече няколко десетилетия”, разкрива директорът на Сатиричния театър.

Той добавя, че заедно с Боряна взели решение техни свидетели в гражданското да бъдат не както е традиционно мъж и жена, а двама господа не заради някаква проява на ексцентричност. „Беше невъзможно да определим само един от тях за кум, защото и двамата са ми много скъпи приятели и затова поканихме и Иван, и Краси”, обяснява Калин Сърменов. И добавя през смях: „Те пък се сдърпаха на сватбата кой да е кум и кой кума”.
Романтичната приказка на Калин Сърменов и Боряна Пашева започва преди 20 години, когато той е на 35, а тя едва на 17. Първата им среща е в коридорите на Сатиричния театър, където още непълнолетната Боряна е гардеробиерка. Тя обаче се оказва по-смела от актьора и прави първата крачка към своя бъдещ съпруг, който бил в процес на развод. В крайна сметка популярният от сериала „Седем часа разлика” актьор, който там играеше ролята на мафиота Милото, заживява с 18 години по-младата Боряна.

Началото на любовната им връзка обаче е много трудно – семейството на Боряна не приема аферата й с доста по-възрастния актьор. „И аз да съм на тяхно място и да видя един дъртак с едно дете голямо – разведен. Там какво ще кажат: „Ало, къде тръгваш бе?” Но после така, приеха ме”, смее се Калин. От друга страна обаче дъщерята на Сърменов от първия му брак – Дария, категорично му забранява да има деца от Боряна„ „Дария тогава беше тийнейджърка и като дъщеря ме ревнуваше от всички и от всичко и ми заяви, че може да се омъжа за Боряна, но не и да имам деца от нея”, връща се назад във времето популярният актьор. Когато Дария обаче предупреждава татко си повече да не става баща, втората му съпруга вече е бременна с дъщеричката им Димана.

Сърменов и новата му жена се чудят как да съобщят благата вест на момичето, без да го наранят. Все пак решават да изчакат малко и тъй като тя трябвало да им дойде на гости те прибират всички книги и списания за отреждане на бебе, които си били купили. Забравили обаче снимката от видеозона върху хладилника и бдителната Дария ненадейно открила уличаващите татко й доказателства, че пак ще става баща. Въпреки че се разсърдила люто щерката на Милото все пак след време приела малката си сестра и днес двете се разбират прекрасно. Дария, която сега е на 27 години често правила подаръци на 10-годишната Димана за радост на татко им Калин, пише \"Уикенд\".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.