Калин Врачански: Кръстю Лафазанов искаше да ме изяде

https://hotarena.net/lubopitno/kalin-vrachanski-krastiu-lafazanov-iskashe-da-me-iziade HotArena.net
Калин Врачански: Кръстю Лафазанов искаше да ме изяде

Актьорът Калин Врачански разкри забавни подробности около новия филм „Смарт Коледа” в който играе с Кръстю Лафазанов и куп други звезди. Артистът на майтап се оплака, че неговият колега едва не го изял, научи HotArena.


Най-смешната ситуации, в която трябваше да бягам през глава, бе, когато Кръстю като Дядо Коледа ме виждаше като една пастичка и искаше да ме изяде”, със смях разказва той.


Снимките на първата българска коледна комедия „Смарт Коледа” се оказват изключително забавни и актьорът не крие, че за всички е било голяма емоция, пише \"България днес\".


„Снимахме през лятото. Температурите бяха 38 градуса и едва се дишаше в тези костюми, но много се забавлявахме. За първи път ми се наложи да пея и танцувам в ролята на главното джудже на Дядо Коледа – Работливко”, разказва Врачански.


В момента филмът е на първо място по гледаемост, а любимец на децата е именно Калин. „Гледам да съм строг, но справедлив. Комедията е много интересна, защото учи децата, че колкото и да са важни технологиите, които използваме всеки ден, контактът между нас, приятелството, остават по-важни”, споделя актьорът.


Във филма той управлява телефонните поръчки на децата към Дядо Коледа, които те изпращат чрез своите устройства.


Компания на звездния правят още Орлин Павлов, в ролята на андроида, както и Поли Генова, която играе фитнес инструктор на белобрадия старец.


„Не съм и очаквал, че ще се кефя на ролята на шефче на всичко в работилницата. Предизвикателство за мен е, че играя точно в този образ, защото знаем, че шефовете не са най-симпатичните хора на света”, казва Врачански, който вече е водил племенниците си да гледат филма.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.