Камен Воденичаров пазарува без маска

https://hotarena.net/lubopitno/kamen-vodenicharov-pazaruva-bez-maska HotArena.net
Камен Воденичаров пазарува без маска
Камен Воденичаров е пристрастен към никотина и няма никакво намерение да се отказва от пушенето, колкото и то да е вредно за здравето му. В това се увериха и папараците на „Уикенд”, когато засякоха звездата на „Ку-ку” и „Каналето” да обикаля магазините за цигари в центъра на София.

Най-напред Кацко влезе в малка бакалия, където не се предлагаха „от неговите”. После се насочи към друг търговски обект. Там имаше по-голямо разнообразие от тютюневи изделия и актьорът намери точно, каквoто търсеше. И на двете места той не си сложи предпазна маска на лицето, което е нарушение на заповедта на здравния министър за противоепидемичните мерки. Продавачките не му отказаха обслужване и не му направиха забележка, а някои от тях също бяха с непокрити физиономии.

След като се сдоби с тютюн, Камен се отправи към бар на улица „Раковска”. Там първата му работа беше да изпуши две цигари една след друга.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.