Канадци искат Слави

https://hotarena.net/lubopitno/kanadci-iskat-slavi HotArena.net
Канадци искат Слави

Канадски инвеститори направили солидна оферта на шоумен номер едно на България — Слави Трифонов, но той твърдо отказал, научи HotArena. Музикантът без колебание отказал предложението, независимо колко било примамливо.


Само преди месец канадска компания се свързала със Слави, правейки му предложение да откупи земите на покойния му баща. Певецът се консултирал с майка си и сестра си, но и двете отхвърлили идеята.

Още съм жива и засега не сме опрели до това да продаваме земята си”, отсякла леля Здравка.


Възрастната жена живее повече в Плевен при дъщеря си и зет си. Тя рядко се вясва в село Тодорово, където беше снаха. Голяма част от роднините и приятелите й са покойници, или живеят при децата си.


„Нищо не ме задържа в Учиндол, освен че често ходя до гроба на мъжа си”, казва още Здравка.


Причината за чуждестранната оферта, отправена на Слави, е, че напоследък овощарството в района процъфтява. Микроклиматът е отличен за различни плодни насаждения, което е и причината бизнесът с плодове да е толкова популярен тук.

А чуждестранните инвеститори не се притесняват да предлагат пълни торби с пари за земята на местните, включително и за имотите на Слави, наследени от баща му, пише \"България днес\".


Приживе Тодор Трифонов се грижел лично за имотите си. Дори имал градина в къщата си на село, която обслужвал сам. След като си отиде обаче никой не се занимавал с нея. Само жена му и дъщеря му от време на време идвали да нагледат имота. Слави не е стъпвал в Учиндол.


Преди години водещият имаше идея по поръка на баща си да направи там чифлик. Той дори купи бившия военен полигон, но така и не започна строежа.
Не смятам да живея на село, както и в Плевен. Бизнесът ми е в София, тук ще остана”, отсякъл Слави, когато го попитали дали някога ще се върне в Плевен.


В момента звездата най-често е засичан на пъпа на София, където обитава огромен мезонет. Той продаде и луксозното си имение край село Кладница, което изгради, след като купи 4 декара земя.

Отначало Дългия планирал да купи къща, но не си харесал нито една, затова купил земята и си построил собствена. Но и там не се преместил да живее. Той продаде и апартамента си край Варна, който също притежаваше преди години, но после предпочете да махне.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.