Караньотов се грижи за внучето, докато Аня е на турне

https://hotarena.net/lubopitno/karaniotov-se-griji-za-vnucheto-dokato-ania-e-na-turne HotArena.net
Караньотов се грижи за внучето, докато Аня е на турне

Впечатляващата Аня Пенчева обожава планината и всяка свободна минута изкачва Витоша, ако не с мъжа си Ангел Караньотов, то с приятелки. „Високо, високо, високо, звездите са звезди, защото са високо\", написа в мрежата красивата актриса в компанията на четири прекрасни посестрими и кучето си.

 

За Аня лятото е доста работно тъй като пътува в компанията на колегите си Виктор Калев, Мария Сапунджиева, Павел Иванов, Нели Петкова, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов и златните момичета по художествена гимнастика, с които участва в постановката „Смехът е разрешен\" с продуцент Кирил Кирилов.

 

„Много съм щастлива от това как ни приемат хората в страната\", радва се актрисата. Междувременно, докато е на турне, за внучето на Пенчева се грижи нейният мъж Ангел Караньотов. Той по цял ден си играе с момченцето на различни „хватки\", а понякога го качва и на мотора, „ей така, да усети коня\", както обича да казва Караньотов.

 

„Аня е много добра баба, макар, че не изглежда като такава. Но много-много не й дават внучетата, защото или е много обсебваща и се старае за всичко, или пита по сто пъти пo телефона какво да се прави в разни ситуации,тъй като е перфекционист и това става дразнещо”, обяснява на приятелите си Караньотов. Когато се роди внукът им от сина Ангел, самата Аня е отказвала детето да спи при нея и съпруга й, тъй като се притеснявала да не се случи нещо на бебето.

 

„Толкова е очарователна с нейните страхове, но пък аз знам, че го прави от добро, такава си е просто\", смее се Караньотов. Двамата често си устройват семейни вечери с всички членове на семейството, а деца около тях колкото щеш. От дъщеря си Карина Караньотова Ивайло има внук, от общото си дете с Аня Ангел, също момченце, и от Петя Дикова двама юнаци, пише „България Днес“.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.