Колко пари пръсна Софи Маринова за годежа на Лоренцо?

https://hotarena.net/lubopitno/kolko-pari-prasna-sofi-marinova-za-godeja-na-lorenco HotArena.net
Колко пари пръсна  Софи Маринова за  годежа на Лоренцо?
Невиждан фурор предизвика преди дни в Етрополе годежът на сина на Софи Маринова – Лоренцо, и избраницата му Мария. Певицата посрещна младите и гостите им с оркестър пред блока, в който наследникът й е израснал, стана ясно от клипчета в социалната мрежа. Бесен кючек се изви над множеството и по терасите наизскачаха съседи да гледат сеира. Софи запя на златния си микрофон, като от време на време ръсеше поздравления към бъдещите младоженци и сватове, синът й кършеше снага до нея, вдигнал ръце нагоре, редом до роднини и приятели.

 

Който се измореше, можеше да се подкрепи с напитка от отрупаните маси, наредени пред блока. Малко по-късно народът се изнесе в просторен ресторант, където се състоя същинският купон. Отрупани маси с храна и алкохол, украса, оркестър в пълен състав, два дизайнерски тоалета за булката –Софи не е щадила средства за нищо. Спретна годеж като сватба за сина си. С колко точно пари се е изръсила е загадка, но сред предположенията е и сумата 50 бона.

„Сега си имаш още една майка и тате”, провиква се Софи на микрофона вече в ресторанта, където продължи да поздравява сватовете наравно с бъдещите младоженци. На живо в социалната мрежа предаваше кумата на Софка – Преслава, която присъстваше с мъжа си Павел. Добричлийката бе съпричастна с радостта на дружката си и цяла вечер почти не седна. Или танцуваше с вързан шал на кръста като професионална кючекиня, или пееше за радост на многото гости и младоженците. В програмата участва и диджей Дамян. С пачка в едната ръка и микрофон в другата, шоуменът и певец танцува кючек с малък танцьор, който явно бе самороден талант. Момчето впечатли всички с хорегорафията си. Даже в един момент някой подаде банкнота и на него.

Сред присъстващите бе и Петър – барабанист от бившия оркестър „Орхидеи”, татко на младоженеца и на голямата любов на майка му – доведеният й син Дачо. Както е известно, след като на времето се раздели с Петър, Софи се залюби с един двамата му синове от предишния му брак. Певицата живя 4 години с доведения си син Дачо. Междувременно Петър се влюби в друга жена, която има пораснала дъщеря от предишен брак. Така че когато Дачо се прибира при баща си, след радялата със Софи, бързо се попада в плен на нова любов. Днес Дачо е щастлив с доведената си сестра, която му е съпруга и имат дете.

Въпреки сложните връзки в семейството, никога не е имало драми. Всички се разбират прекрасно и много се обичат, пролича и на годежа на Лоренцо. „За най-добрата майка и най-красивата жена за всички времена” – гласеше поздравът на Петър към Софи, предаден от водещият на събитието. Певицата също върна на поздравленията.

„Момичето го познаваме. Живее до нас. Много е миличко”, коментира Софи бъдещата си снаха, която води с Лоренцо по почивки в чужбина. Може би младите са спали в отделни стаи на тези екскурзии, защото в един момент на годежа певицата развя бяла кърпа с петънца, сякаш от кръв – знак, че булката е честна. Може и само символика да е, защото младите още нямат брак, който да консумират. Сватбата ще е на 25 ноември, тази година. Само може да се гадае колко ще е по-пищна, предвид разточителния годеж.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.