Лили Иванова крие любовна драма (Певицата в центъра на любовен триъгълник)

https://hotarena.net/lubopitno/lili-ivanova-krie-liubovna-drama HotArena.net
Лили Иванова крие любовна драма (Певицата в центъра на любовен триъгълник)

Голяма любовна драма крие в живота си Лили Иванова. Естрадната прима неведнъж е казвала, че един е бил мъжът на живота й, независимо, че има няколко брака зад гърба си, научи HotArena.


Единственият й мъж обаче си остава Иван Пеев, който именно я превръща в истинска певица.

„Не ми бройте мъжете, обичала съм само веднъж,”казва по този повод примата. Случката е отпреди години, когато за сърцето й се борят Здравко Радоев и покойният вече Иван Пеев.Именно Здравко запознава в Белград Лили с Иван Пеев, който е негов приятел, колега и партньор на бридж. Откъде да знае, че малката ще се влюби в него от пръв поглед и още същата вечер ще отиде в стаята му в хотела? Здравко изведнъж започва да ревнува и да й пише бележки: \"Бебчо, обичам те!\". Да, но Лили вече е направила своя избор.

В София тримата правят последен опит да се изяснят и Иванова да обяви своя фаворит. Лили отдавна го е направила, но това не пречи на двамата мъже почти да се сбият.

Певицата обаче успокоява страстите, а скоро след това следва и сватбата. \"Никога не съжалих за този избор. Оженихме се, макар да му бях казала, че не мога да имам деца. Нямах булчинска рокля, бях в кожен костюм. След подписването нямаше и почерпка. Само бонбони. Това за мен е единственият важен брак. Другите са били само защото съм Лили Иванова\", казва още примата.

Тя обаче не за първи път се омъжва. И въпреки горчивия си опит, рискува с още два брака, преди да спре да вярва във вечната любов.
\"Защото аз имах горчив опит от първия си брак. С доктора - Георги Павлов, едва съществувах. В началото живеехме при родителите му в Перник и всеки ден пътувах с влака до София\", спомня си Иванова в своята стихосбирка.

През това време претърпява и извънматочна бременност, която води до тежка операция и неспособност да роди деца след това.


\"Зима, дъжд, сняг, кал, а аз с моя ръст от 1,56 и 46 килограма обувах галоши и отивах с две кофи на 30 метра от къщата, за да ги напълня с вода от чешмата и да пера на ръка, защото пералня нямаше. В това време свекървата все дуднеше, че еди-коя си в махалата била висшистка, че друга била родила, че всички са се хванали на работа, а не гонят вятъра. Така издържах повече от две години, докато един ден не казах: \"Дотук\"! Никога в живота си не съм се оплаквала, а и не обичам да го правя. Съветът ми към хората е - не се оплаквайте, опитайте да промените положението, другото е безсмислено\", казва още изпълнителката.Малко по-късно в живота й се появяват и други мъже, сред които и Янчо Таков. \"Имаше сигнали, които не разчетох. Сватбата ни започна с лоша поличба. Людмила Живкова, която ни беше кума, забрави букета. Искаше да се върнем, макар да не сметнах, че е толкова важно. Когато се отправих към стълбите, усещах, че не искам да стигна до края, но вече беше късно. После си спомних думите на Ванга: \"Аз ти казах да не се жениш повече. Не ме послуша, ке си трошиш главата”, спомня си примата.Следват връзки с Асен Гаргов, Чочо Владовски, Личо Стоунса и други. Но Ванко Пеев остава голямата й любов. Неслучайно на погребението му преди две години Лили изпраща огромен букет цветя. „За любовта ми”, гласи надписът им.
 

4 Коментара

George1

преди 4 години

Мумията се завърна.

Коментирай

***

преди 4 години

Лили е велика!

Коментирай

hoi

преди 4 години

Нека позная как е решила драмата - другите двама са вече мъртви?

Коментирай

Толкова

преди 4 години

си прост и злобен, че няма как да се засрамиш...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.